Онлайн Игри

баскетбол робот

Игра на Баскетбол

баскетбол робот

баскетбол робот Рейтинг: 4/10

баскетбол робот игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Играя баскетбол с роботи. В тази игра на баскетбол, можете да контролирате червени играчи, и компютърни блус играчи. Вашата мисия е да се спечели играта, носещ топката с вашия екип за противоположния коша. Вие контролирате един играч само, останалата част от вашия екип ще се премести автоматично защитава вашата кошница. Мачът е ограничена до 50 възможности за изстрел. Ако вие защитавате вашата кошница стигнете до 0 и да успеете да потапям над 10, ти спечели играта. Вашият плеър можете да контролирате компютърна мишка и трябва да се върне топката към другата половина, тъй като много пъти.

пъти играе:

Тази игра е играна 14706 пъти.Класиране 1446 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 4.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Рейтинг, основан на 786 мненията на потребителите

играя
Изиграните 14706 пъти
баскетбол робот

Играйте с баскетболен екип, съставен от роботи. Малките механични същества синьо и червено състезания, за да спечели играта. Вашият дръжка червения играч е в средата на терена. Вие трябва да го победи на топката да влезе в коша. Получи 10 точки, за да спечели играта. Един прост начин да се позабавляваме контролиране на тези механични същества толкова приятелски и забавно. Превъзхожда съперника и вкара най-много точки. Вашите играчи ще защитават своята част от земята, вие трябва да се върнете на топката толкова пъти, колкото е възможно, сочеща към коша за да получи топката вътре.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена баскетбол робот за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Баскетбол флаш игра, наречена баскетбол робот. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена баскетбол робот и тя е свързана с Баскетбол. Нашата нова игра баскетбол робот е един от най-добрите игри на Баскетбол можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена баскетбол робот, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

баскетбол робот
Върни

Баскетбол Най-играните игри

Баскетбол стрелба играя ►

Баскетбол стрелба

5
5 от 10 - 2930 гласа
Изиграните
39930
пъти

Харесва ли баскетбол? Били ли сте искали да хвърлят топки в кошницата? В тази игра, ще m ...