Онлайн Игри

Мистър Бийн е Батман

Игра на Батман

Мистър Бийн е Батман

Мистър Бийн е Батман Рейтинг: 6/10

Мистър Бийн е Батман игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В тази игра, ще трябва да изберете перфектното облекло с вашите две любими супергерои или анимационни герои. За да създадете перфектното облекло, което трябва да се превърне колелото, за да изберете глави и стругар ще спре, когато имате на главата, което искате. След това трябва да се върти колелото, за да изберете тоалет и колелото ще спре, когато имате костюм искате. За спиране на колелото, щракнете върху бутона за спиране с мишката. Някои от тези символи са Batman разбира се, Chicken Little, Супермен, Optimus Prime, Spiderman, котка, Капитан Америка, Джак Спароу, Goku, Super Mario Bros, Попай, Феноменалните и повече.

пъти играе:

Тази игра е играна 25801 пъти.Класиране 696 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 554 мненията на потребителите

играя
Изиграните 25801 пъти
Мистър Бийн е Батман

Тази абсурдна игра, че ще ви накара да се смея, защото г-н Bean е преоблечен като Батман и други супергерои и анимационни герои, които вероятно вече знаете. Голяма рулетка показва някои глави с различни съоръжения за прикриване на Мистър Бийн, и най-големият рулетката показва костюми да се носят на тялото. С тази фабрика може да създаде невъзможни и забавни комбинации, като пускането Norimaki Arale капачка, характера на застой д-р, и Spiderman облекло, или както виждате на снимката, маската на Captain America и костюм на Батман. Има много различни възможности, с които сигурни, че вие и вашите приятели ще се забавляват заедно и да се премине добро време с тези комикси костюми Mister Bean. Забавен хумор приложение, което можете да се насладите в момента.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Мистър Бийн е Батман за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Батман флаш игра, наречена Мистър Бийн е Батман. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Мистър Бийн е Батман и тя е свързана с Батман. Нашата нова игра Мистър Бийн е Батман е един от най-добрите игри на Батман можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Мистър Бийн е Батман, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Мистър Бийн е Батман
Върни

Батман Най-играните игри

Рисуване Батман играя ►

Рисуване Батман

4
4 от 10 - 7082 гласа
Изиграните
108973
пъти

В тази игра, трябва да цветен образ на Батман. Батман е супергерой, че е роден в тридес ...

Батман и Kanjar Ро играя ►

Батман и Kanjar Ро

4
4 от 10 - 3378 гласа
Изиграните
72767
пъти

В тази екшън игра, ти си Батман и ви заведа на Kanjar Ро и бандата му долен поддръжници. Изпо ...