Онлайн Игри

В Мултиформа чужденците

Игра на Ben 10

В Мултиформа чужденците

В Мултиформа чужденците Рейтинг: 6/10

В Мултиформа чужденците игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Обичаш ли да правиш пъзели? Трябва да сте пълна картина на звездата от любимите ни серия от карикатури. В тази игра трябва да завърши пъзел Ben10 серия това ще трябва да изберете на парче и го поставете на вашия сайт, заедно с още едно парче за завършване на картината. Когато поставите две парчета са заедно, те отиват автоматично. В края ще видите изображение на герой от поредицата. Това е пъзел, който е валиден за всички възрасти, можете да контролирате броя на частите, която разделя началната сцена.

пъти играе:

Тази игра е играна 32511 пъти.Класиране 541 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 2488 мненията на потребителите

играя
Изиграните 32511 пъти
В Мултиформа чужденците

Главният герой на снимката, е герой на серия от карикатури, които се правят в Америка. Се предоставят на различни телевизионни канали по целия свят. Героят се бори със силите на злото. Чрез науката генетика се превръща в гигант същество, чудовище, което има силата да се бори срещу злото. Враговете на Бен 10 се опитват да завладеят човечеството и да открадне оръжието си Бен 10 мощност, която е часовника той носи. Aliens срещу хора в класически идея на истории за деца.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена В Мултиформа чужденците за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Ben 10 флаш игра, наречена В Мултиформа чужденците. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена В Мултиформа чужденците и тя е свързана с Ben 10. Нашата нова игра В Мултиформа чужденците е един от най-добрите игри на Ben 10 можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена В Мултиформа чужденците, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

В Мултиформа чужденците
Върни

Ben 10 Най-играните игри

чужди сили на Бен играя ►

чужди сили на Бен

6
6 от 10 - 19056 гласа
Изиграните
130353
пъти

Възможно ли е след приключенията на Бен 10? Бихте ли искали да играят с него? В тази игра &# ...