Онлайн Игри

Wildmutt чужденец на Бен

Игра на Ben 10

Wildmutt чужденец на Бен

Wildmutt чужденец на Бен Рейтинг: 6/10

Wildmutt чужденец на Бен игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

A специална игра за феновете на поредицата Бен 10. В тази игра вие трябва да завърши картина пъзел звяр Ben10 анимационни серии. Един от най-добрите чудовища от телевизионния сериал. За да спечели играта, която трябва да изберете страна, изглежда сред другите, което е този, който отговаря и да направи своето място в изображението. Когато поставите две парчета са заедно, ще бъде поставен автоматично. Можете края на играта, когато имате всички парчета заедно. Искате ли да помогне на нашия герой в борбата си срещу силите на злото?

пъти играе:

Тази игра е играна 50548 пъти.Класиране 314 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 4210 мненията на потребителите

играя
Изиграните 50548 пъти
Wildmutt чужденец на Бен

В тази игра можете да контролирате нивото на трудност. Можете да направите пъзела по-лесно или по-трудно от няколко части, на които е разделена на оригиналното изображение. Вие трябва да изберете нивото на играта в началото, че ще бъде по-лесно или по-трудно, ако имате повече парчета. Няколко парчета от пъзел е силно препоръчително за деца. One с много парчета е интелектуално предизвикателство, така че по-добре да бъде само за възрастни. Ако сте смели опити да се правят играта в най-трудно. Помощ Бен да победи враговете си, които също са врагове на цялото човечество, защото те идват от друг свят, за да победи.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Wildmutt чужденец на Бен за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Ben 10 флаш игра, наречена Wildmutt чужденец на Бен. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Wildmutt чужденец на Бен и тя е свързана с Ben 10. Нашата нова игра Wildmutt чужденец на Бен е един от най-добрите игри на Ben 10 можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Wildmutt чужденец на Бен, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Wildmutt чужденец на Бен
Върни

Ben 10 Най-играните игри

чужди сили на Бен играя ►

чужди сили на Бен

6
6 от 10 - 19056 гласа
Изиграните
130547
пъти

Възможно ли е след приключенията на Бен 10? Бихте ли искали да играят с него? В тази игра &# ...