Онлайн Игри

3D Билярд

Игра на Билярд

3d Билярд

3D Билярд Рейтинг: 5/10

3d Билярд игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

A билярдна игра с различни динамични по-традиционни игри. В тази таблица, което трябва да направите, за да се получи карамбол бомби в дупките. Но вие трябва да го направи бързо, защото те имат обратно отброяване, и когато достигне нула бомбата ще избухне. Имате право да удари бялата топка с щеката и сложи в дупките червените бомби, преди те да се взривят. С мишката можете да контролирате щеката. На всяко ново ниво, помпа се добавя отново, и играта ще бъде малко по-трудно. Докажете, че сте страхотен снукър играч с тази игра на билярд 3D! Колко нива можете да победите?

пъти играе:

Тази игра е играна 39838 пъти.Класиране 452 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 3920 мненията на потребителите

играя
Изиграните 39838 пъти
3D Билярд

Този билярдни топки всъщност са бомби, които експлодират, когато отброяването свършва. На билярд в три измерения дава реалистично усещане, че внимателно се вписва в реалността на играта към спорта. Има много видове на билярд, но повечето като тази игра е снукъра, както и всички топки са на един и същи цвят, и целта е да ги постави в дупките във възможно най-кратки срокове. С тази онлайн игра можете да практикувате, за да стане велик играч.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена 3D Билярд за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Билярд флаш игра, наречена 3D Билярд. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена 3D Билярд и тя е свързана с Билярд. Нашата нова игра 3D Билярд е един от най-добрите игри на Билярд можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена 3D Билярд, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

3D Билярд
Върни

Билярд Най-играните игри

Снукър капитана играя ►

Снукър капитана

5
5 от 10 - 17082 гласа
Изиграните
277538
пъти

Ако искате да играете игра на билярд, в тази онлайн игра можете да играете на популяр& ...

билярд маниак играя ►

билярд маниак

5
5 от 10 - 6454 гласа
Изиграните
96993
пъти

Вие също ще се побърка за една добра игра на билярд? След това изчакайте нищо повече. В ...