Онлайн Игри

американски билярд

Игра на Билярд

американски билярд

американски билярд Рейтинг: 5/10

американски билярд игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Насладете се играе билярд в тази игра тренажор, когато ти се наложи да стигнем до сложите всички топки в дупките. За да играете билярд, преместете мишката, за да насочи по пътя на топката-бияч и натискане на левия бутон на мишката, за да направи тако. Натискането на бутона на мишката ще видите поста, изчислява сила, тъй като подходите и се отдалечава. Вие губите половината си живот, когато не влиза топка цвят или половината облицовани печалба живот, получаване точки, когато се постави цветна топка рокля в ями.

пъти играе:

Тази игра е играна 26827 пъти.Класиране 745 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 1298 мненията на потребителите

играя
Изиграните 26827 пъти
американски билярд

билярд симулатор, където ще трябва да постави всички цветни топки в дупките в ъглите на игралното поле. На син плат ние всички топки. Билярдни топки са гладки или с цветна линия. Трябва да се придържаме с удари и caroms всяка от топките в дупките в ъглите на масата за билярд. Изчислете силата на удара като отдалечава към бялата топка. Трябва да се опита да сложи всичко възможно в най-кратки срокове играта.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена американски билярд за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Билярд флаш игра, наречена американски билярд. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена американски билярд и тя е свързана с Билярд. Нашата нова игра американски билярд е един от най-добрите игри на Билярд можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена американски билярд, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

американски билярд
Върни

Билярд Най-играните игри

Снукър капитана играя ►

Снукър капитана

5
5 от 10 - 17082 гласа
Изиграните
277538
пъти

Ако искате да играете игра на билярд, в тази онлайн игра можете да играете на популяр& ...

билярд маниак играя ►

билярд маниак

5
5 от 10 - 6454 гласа
Изиграните
96993
пъти

Вие също ще се побърка за една добра игра на билярд? След това изчакайте нищо повече. В ...