Онлайн Игри

Американски билярдна игра

Игра на Билярд

Американски билярдна игра

Американски билярдна игра Рейтинг: 4/10

Американски билярдна игра игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Тази онлайн игра е симулатор на популярната игра 8 топка игра на билярд. Целта на тази игра е да сложите всички топки, с изключение на осем топката е в черно. Топката трябва да получите на последно място, и трябва да бъде вписан в обратната дупката до последната топка има цвят. С мишката на компютъра можете да контролирате хода на топката-бияч, която ви позволява да въведете други билярдни топки. Вземете най-добър резултат и практиката да предизвикате приятелите си. Бъдете внимателни, не да вкара черната топка, защото ако загубят играта директно. С тази игра можете да научите как да играят билярд.

пъти играе:

Тази игра е играна 15959 пъти.Класиране 1376 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 4.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Рейтинг, основан на 510 мненията на потребителите

играя
Изиграните 15959 пъти
Американски билярдна игра

Спортът на билярд е доста стар и първоначално използвани топките бяха направени от слонова кост. Днес синтетични материали, използвани при неговото производство. За конзолата не се плъзга при удара топката-бияч, се използва креда (обикновено синьо) да рисува на стика. Има много разновидности на този спорт, в зависимост от страната, в която те практикуват. Най-популярната игра на билярд е 8-топка, но има и други начини да се играе, с много варианти.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Американски билярдна игра за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Билярд флаш игра, наречена Американски билярдна игра. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Американски билярдна игра и тя е свързана с Билярд. Нашата нова игра Американски билярдна игра е един от най-добрите игри на Билярд можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Американски билярдна игра, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Американски билярдна игра
Върни

Билярд Най-играните игри

Снукър капитана играя ►

Снукър капитана

5
5 от 10 - 17082 гласа
Изиграните
277538
пъти

Ако искате да играете игра на билярд, в тази онлайн игра можете да играете на популяр& ...

билярд маниак играя ►

билярд маниак

5
5 от 10 - 6454 гласа
Изиграните
96993
пъти

Вие също ще се побърка за една добра игра на билярд? След това изчакайте нищо повече. В ...