Онлайн Игри

Игра на билярд онлайн

Игра на Билярд

Игра на билярд онлайн

Игра на билярд онлайн Рейтинг: 3/10

Игра на билярд онлайн игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В тази игра на дъска, което трябва да играе басейн страна. В тази игра на дъска, което трябва да се играе игра на басейн. За да играете басейн, трябва да удари тази топка с щеката. Целта е да се въведе останалите топки в дупките могат да се видят на масата. Движете мишката, за да завъртите на щеката, щракнете с левия бутон на мишката, за да изберат пътя на изстрела и движете мишката, за да даде сила на изстрела. Можете да получите точки, когато вкара топката в дупка.

пъти играе:

Тази игра е играна 55380 пъти.Класиране 284 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 3.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Рейтинг, основан на 3284 мненията на потребителите

играя
Изиграните 55380 пъти
Игра на билярд онлайн

Онлайн басейн игра, в която трябва да се удари в топките от масата с щеката да вземе всяка топка до дупка. Целта е да се получи всяка топка залепване точка в една от дупките, които са в ъглите на игралната маса или в центъра. Версия на класическата настолна игра, но адаптирани към компютъра. Можете да играете безплатно басейн в този безплатен симулатор за вашия компютър.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Игра на билярд онлайн за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Билярд флаш игра, наречена Игра на билярд онлайн. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Игра на билярд онлайн и тя е свързана с Билярд. Нашата нова игра Игра на билярд онлайн е един от най-добрите игри на Билярд можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Игра на билярд онлайн, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Игра на билярд онлайн
Върни

Билярд Най-играните игри

Снукър капитана играя ►

Снукър капитана

5
5 от 10 - 17082 гласа
Изиграните
277547
пъти

Ако искате да играете игра на билярд, в тази онлайн игра можете да играете на популяр& ...

билярд маниак играя ►

билярд маниак

5
5 от 10 - 6454 гласа
Изиграните
96999
пъти

Вие също ще се побърка за една добра игра на билярд? След това изчакайте нищо повече. В ...