Онлайн Игри

сложи сини билярдни топки

Игра на Билярд

сложи сини билярдни топки

сложи сини билярдни топки Рейтинг: 6/10

сложи сини билярдни топки игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Целта на тази игра басейн е да се влиза само сини топки в дупките, които са в ъглите. За да се постигне това, трябва да се движи мишката на компютъра, за да се контролира посоката и траекторията на топката-бияч и кога да натиснете левия бутон на главната топката се изстрелва. Смятан за билярд спорт се играе на една маса бутане топките в дупките. Този съвет е нещо по-различно от традиционните билярдни маси, където обикновено има шест дупки. Проверете дали имате добра цел, че с тази игра симулира игра на басейн.

пъти играе:

Тази игра е играна 10971 пъти.Класиране 2164 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 124 мненията на потребителите

играя
Изиграните 10971 пъти
сложи сини билярдни топки

Тази версия на играта е много подобна на снукър, Que е Инглес на билярд. Обикновено в снукър топка се играе с два цвята, в традиционната игра са червено и жълто. Всеки играч трябва да постави само топките на цвета му. В този случай, топките ти са сини, и са единствените, които можете да получите в дупките. Както можете да видите, има и една черна топка, просто трябва да го поставите в последно място. С онлайн игри, които можете да практикувате за игра билярд снукър за реално.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена сложи сини билярдни топки за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Билярд флаш игра, наречена сложи сини билярдни топки. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена сложи сини билярдни топки и тя е свързана с Билярд. Нашата нова игра сложи сини билярдни топки е един от най-добрите игри на Билярд можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена сложи сини билярдни топки, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

сложи сини билярдни топки
Върни

Билярд Най-играните игри

Снукър капитана играя ►

Снукър капитана

5
5 от 10 - 17082 гласа
Изиграните
277519
пъти

Ако искате да играете игра на билярд, в тази онлайн игра можете да играете на популяр& ...

билярд маниак играя ►

билярд маниак

5
5 от 10 - 6454 гласа
Изиграните
96968
пъти

Вие също ще се побърка за една добра игра на билярд? След това изчакайте нищо повече. В ...