Онлайн Игри

Zuma, с билярдни топки

Игра на Билярд

Zuma, с билярдни топки

Zuma, с билярдни топки Рейтинг: 5/10

Zuma, с билярдни топки игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Версия на Zuma игра с билярдни топки. Топките са цветни и се появяват, което трябва да се отбележи на мишката, за да топките на цветовете, които трябва да направят група и най-малко три топки от един и същи цвят. Елементи да се появяват върху страната в дълга редица и вие трябва да направите това да си отиде напълно премахване на връзка чрез линк. Вие трябва да направите тези групи да изчезнат и да напуснат мястото. Целта е да се премахне целия ред на цветове. Вие разполагате с ограничено време за всеки елемент.

пъти играе:

Тази игра е играна 24241 пъти.Класиране 776 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 1328 мненията на потребителите

играя
Изиграните 24241 пъти
Zuma, с билярдни топки

Тази игра е версия на Zuma, вие трябва да използвате мишката, за да се стремят и огън басейн топки към други движещи топката да формират групи от по три или повече топки от един и същи цвят. Трябва да се премахне всичко, което се появява на екрана. Трябва да работим, за да изчистите всичко, преди да изтече времето. Линията се движи, докато се опитате всички елементи изчезват. Успехът на популярната игра Zuma прилага билярдна игра.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Zuma, с билярдни топки за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Билярд флаш игра, наречена Zuma, с билярдни топки. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Zuma, с билярдни топки и тя е свързана с Билярд. Нашата нова игра Zuma, с билярдни топки е един от най-добрите игри на Билярд можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Zuma, с билярдни топки, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Zuma, с билярдни топки
Върни

Билярд Най-играните игри

Снукър капитана играя ►

Снукър капитана

5
5 от 10 - 17082 гласа
Изиграните
277547
пъти

Ако искате да играете игра на билярд, в тази онлайн игра можете да играете на популяр& ...

билярд маниак играя ►

билярд маниак

5
5 от 10 - 6454 гласа
Изиграните
96999
пъти

Вие също ще се побърка за една добра игра на билярд? След това изчакайте нищо повече. В ...