Онлайн Игри

Оригиналните Билярд

Игра на Билярд

Оригиналните Билярд

Оригиналните Билярд Рейтинг: 5/10

Оригиналните Билярд игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Голям снукър имитация на спорта в тази флаш игра, в която движението на топките е много успешен, и припряно темпото на игра го прави, така че можете да се отпуснете, докато гледате на екрана се изчисли следващия си ход. Тази виртуална версия на билярд има много реалистични функции на тази игра. В резултат на това вие ще имате много истинско усещане, че сте в средата на една игра, в която трябва да удари топката-бияч да постави други топки вътре в дупките в краищата. Цел и контрол на щеката си изстрел, за да получите най-висок резултат.

пъти играе:

Тази игра е играна 69365 пъти.Класиране 196 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 6544 мненията на потребителите

играя
Изиграните 69365 пъти
Оригиналните Билярд

В древността, топките ти играят билярд бяха направени от слонова кост. Той се играе на облицовани с плат, който добавя триене на повърхността на масата. Въпреки че обикновено цвета на масата за снукър е зелен, истината е, че тя може да бъде всеки цвят, като синьо или червено. Основните елементи, за да играят на игра на снукър е щеката, топки и билярдна маса, със или без отвори (джобове). Ако искате да се научите да играете, първо се извършва с тази виртуална версия на спорта на прецизност.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Оригиналните Билярд за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Билярд флаш игра, наречена Оригиналните Билярд. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Оригиналните Билярд и тя е свързана с Билярд. Нашата нова игра Оригиналните Билярд е един от най-добрите игри на Билярд можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Оригиналните Билярд, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Оригиналните Билярд
Върни

Билярд Най-играните игри

Снукър капитана играя ►

Снукър капитана

5
5 от 10 - 17082 гласа
Изиграните
277547
пъти

Ако искате да играете игра на билярд, в тази онлайн игра можете да играете на популяр& ...

билярд маниак играя ►

билярд маниак

5
5 от 10 - 6454 гласа
Изиграните
96999
пъти

Вие също ще се побърка за една добра игра на билярд? След това изчакайте нищо повече. В ...