Онлайн Игри

цар на билярд

Игра на Билярд

цар на билярд

цар на билярд Рейтинг: 4/10

цар на билярд игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Класическа игра на Билярд на 9 топки, играчът трябва да играе по правилата на билярд, топката-бияч трябва да удари другия, за да ги сложи в дупките без джоб черната топка. За да играете, трябва да се отбележи на мишката там, където искате да поставите топката-бияч да започнем с това, и след това включете тако да сочи към вашата цел. След като сте го ясно, кликнете с мишката, и хвърля назад щеката да даде сила на топката. Цел с прецизност и стреля топката-бияч да удари цветни топки и да донесе всеки до една от дупките и да се сложи всички топки в тях.

пъти играе:

Тази игра е играна 32512 пъти.Класиране 577 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 4.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Рейтинг, основан на 2536 мненията на потребителите

играя
Изиграните 32512 пъти
цар на билярд

Играйте билярд с 9 топки, в които трябва да се контролира на щеката с мишката, за да се стремят топката-бияч и удари другия. Emulator на традиционната билярдна игра, в която трябва да се да се сложи всички цветни топки в джобовете или перфорация от двете страни на playmat. A повърхност зелено сукно, на която топките се движат. Трябва да се посочи с мишката, за да удари топката. Целта е, че всички цели в дупките и да не бъде с всяка игра повърхност. Трябва да имаш добра цел и да се изчисли и да се да стигнем до края.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена цар на билярд за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Билярд флаш игра, наречена цар на билярд. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена цар на билярд и тя е свързана с Билярд. Нашата нова игра цар на билярд е един от най-добрите игри на Билярд можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена цар на билярд, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

цар на билярд
Върни

Билярд Най-играните игри

Снукър капитана играя ►

Снукър капитана

5
5 от 10 - 17082 гласа
Изиграните
277538
пъти

Ако искате да играете игра на билярд, в тази онлайн игра можете да играете на популяр& ...

билярд маниак играя ►

билярд маниак

5
5 от 10 - 6454 гласа
Изиграните
96993
пъти

Вие също ще се побърка за една добра игра на билярд? След това изчакайте нищо повече. В ...