Онлайн Игри

Снукър капитана

Игра на Билярд

Снукър капитана

Снукър капитана Рейтинг: 5/10

Снукър капитана игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Ако искате да играете игра на билярд, в тази онлайн игра можете да играете на популярната 8 топки игра. Начинът на игра на тази видеоигра е доста верен на действителността. Целта е да се сложи в дупки всички топки от един и същи тип и накрая джоб топка 8 в дупката срещу последната топка, която имам. За да играете билярд, изберете бялата топка с левия бутон на мишката и да го поставите на правилното място при удара. Движете мишката, за да се стремят, задръжте натиснат левия бутон и пуснете, за да удари топката с желаната сила. Ако целта ви е добре може би да се направят някои отскачам и сложи няколко топки в един и същ кадър.

пъти играе:

Тази игра е играна 277547 пъти.Класиране 27 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 17082 мненията на потребителите

играя
Изиграните 277547 пъти
Снукър капитана

Въпреки че таблиците за снукър обикновено са зелени или сини, понякога е възможно да се види червено, както в този случай. В този спорт, трябва да имате голяма прецизност и точност при удара топката-бияч с щеката. Има много игри, билярд, както и много варианти на тази игра, в зависимост от това къде по света, когато играете. В този случай, тази игра е много подобна на снукър, в които червени и жълти топки се използват вместо защрихованите и твърди топки използва в билярд.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Снукър капитана за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Билярд флаш игра, наречена Снукър капитана. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Снукър капитана и тя е свързана с Билярд. Нашата нова игра Снукър капитана е един от най-добрите игри на Билярд можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Снукър капитана, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Снукър капитана
Върни

Билярд Най-играните игри

билярд маниак играя ►

билярд маниак

5
5 от 10 - 6454 гласа
Изиграните
96999
пъти

Вие също ще се побърка за една добра игра на билярд? След това изчакайте нищо повече. В ...

Оригиналните Билярд играя ►

Оригиналните Билярд

5
5 от 10 - 6544 гласа
Изиграните
69365
пъти

Голям снукър имитация на спорта в тази флаш игра, в която движението на топките е мно& ...