Онлайн Игри

Британският снукър

Игра на Билярд

Британският снукър

Британският снукър Рейтинг: 5/10

Британският снукър игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Тази игра на снукър се прави за един играч. В английски снукър, топките са червени и жълти, и всеки играч трябва да си сложи топки на цвят. В този случай, има само червени топки, а вие трябва да ги постави в дупките, като ги удря с бяла топка. За да направите това, вие трябва да използвате тако. Когато се постави в непосредствена близост до топката, ще видите някои марки, които ще ви помогне да се създаде своя удар, когато те се появяват. Ако сложите няколко топки в един ред, или дори на една и съща ролка, вие получавате големи бонуси, които ще подобрят вашия краен резултат. Станете майстор на британски билярд с тази игра!

пъти играе:

Тази игра е играна 41305 пъти.Класиране 425 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 3994 мненията на потребителите

играя
Изиграните 41305 пъти
Британският снукър

Играта на британски снукър се играе по различен начин на билярд. В тази игра има не гладки топки и шарени топки, и всеки, са преброени. Всички топки са един и същи цвят, в този случай трябва да се червено и всички в отворите с най-малък брой удари. Това е идеалният тип на игра за един играч, защото те могат да се записвам своите резултати и след това се опитайте да се подобри с всяка нова игра. Можете също така да го пробвам в тази онлайн игра на снукър.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Британският снукър за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Билярд флаш игра, наречена Британският снукър. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Британският снукър и тя е свързана с Билярд. Нашата нова игра Британският снукър е един от най-добрите игри на Билярд можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Британският снукър, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Британският снукър
Върни

Билярд Най-играните игри

Снукър капитана играя ►

Снукър капитана

5
5 от 10 - 17082 гласа
Изиграните
277519
пъти

Ако искате да играете игра на билярд, в тази онлайн игра можете да играете на популяр& ...

билярд маниак играя ►

билярд маниак

5
5 от 10 - 6454 гласа
Изиграните
96968
пъти

Вие също ще се побърка за една добра игра на билярд? След това изчакайте нищо повече. В ...