Онлайн Игри

Супер Снукър

Игра на Билярд

Супер Снукър

Супер Снукър Рейтинг: 6/10

Супер Снукър игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В този басейн игра целта е много проста: пуснати всички топките в дупките. За да направите това можете да играете на маси по различен начин, като квадрат, петоъгълник или във формата на кръст. Ако сложите няколко топки в същата дупка по същия план и вие ще получите повече точки, които ще се натрупат към общия резултат. Предизвикайте ваши приятели, за да видим кой може да получите най-висок резултат! За да се получи добър изстрел, вие трябва да бъдете внимателни със силата на своя удар и да се стреми и в правилната посока. С тази онлайн игра басейн ли, че по различен начин от типичните игри 8-топка.

пъти играе:

Тази игра е играна 30925 пъти.Класиране 625 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 1898 мненията на потребителите

играя
Изиграните 30925 пъти
Супер Снукър

Билярд или снукър е забавна дейност, която се счита за спорт. Билярд се практикува върху маса, която обикновено е зелено, синьо или дори червено. Най-често срещаният начин да се играе удря бялата топка с дълга пръчка, и въвеждане на останалата част от топки за различни дупки, поставени от двете страни на масата. Играчът, който първи гол топките му печели. В тази игра, обаче, целта е да сложите всички топки с помощта на най-малък брой хвърля. Играчът с най-много точки печели.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Супер Снукър за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Билярд флаш игра, наречена Супер Снукър. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Супер Снукър и тя е свързана с Билярд. Нашата нова игра Супер Снукър е един от най-добрите игри на Билярд можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Супер Снукър, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Супер Снукър
Върни

Билярд Най-играните игри

Снукър капитана играя ►

Снукър капитана

5
5 от 10 - 17082 гласа
Изиграните
277538
пъти

Ако искате да играете игра на билярд, в тази онлайн игра можете да играете на популяр& ...

билярд маниак играя ►

билярд маниак

5
5 от 10 - 6454 гласа
Изиграните
96993
пъти

Вие също ще се побърка за една добра игра на билярд? След това изчакайте нищо повече. В ...