Онлайн Игри

кораб на Христофор Колумб

Игра на Кораб

кораб на Христофор Колумб

кораб на Христофор Колумб Рейтинг: 4/10

кораб на Христофор Колумб игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В тази игра, ще трябва да се сравнят две снимки на един от корабите на Колумб и двадесет търсенето разликите между тях. За да намерите разлики, кликнете с мишката на мястото, където ще видите разликата и това е маркирана. Преместване на мишката, за да преминете на екрана и щракнете с левия бутон на мишката, когато се намери разликата. Игра на място разликите в един от най-известните кораби на всички времена. Христофор Колумб плавал си от Испания, за да достигне Америка.

пъти играе:

Тази игра е играна 11658 пъти.Класиране 1629 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 4.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Рейтинг, основан на 434 мненията на потребителите

играя
Изиграните 11658 пъти
кораб на Христофор Колумб

Христофор Колумб открил Америка в три кораба, три дървени кораби с времето. Тук е най-важното, но има някои разлики между всяка снимка, вие трябва да намерите всички тях. Има 25 малки промени от едно изображение на друг кораб. Вижте всички подробности за лодки, защото те са няколко модела, които са произведение на изкуството. Това е версия на класическата игра за откриване на разлики между две снимки, които са едни и същи, но с малки разлики. В този случай темата на играта е тази красива класическа лодка и много важно в историята.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена кораб на Христофор Колумб за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Кораб флаш игра, наречена кораб на Христофор Колумб. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена кораб на Христофор Колумб и тя е свързана с Кораб. Нашата нова игра кораб на Христофор Колумб е един от най-добрите игри на Кораб можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена кораб на Христофор Колумб, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

кораб на Христофор Колумб
Върни

Кораб Най-играните игри

Викинг Корабно играя ►

Викинг Корабно

5
5 от 10 - 2890 гласа
Изиграните
38310
пъти

В тази голяма игра вие ще трябва да се съберат всички елементи от вашия начин да пече& ...