Онлайн Игри

Момче пица доставка с вода

Игра на Кораб

Момче пица доставка с вода

Момче пица доставка с вода Рейтинг: 7/10

Момче пица доставка с вода игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В тази безплатна онлайн игра, ще трябва да работи като момче пица доставка. Обикновено, доставка момчетата пътуват с кола или с велосипед ... Но този пътувания по море! Вземете пици, които ще намерите във водата толкова бързо, колкото можете да си с моторна лодка, докато избягване на препятствия (както и другите лодки), събиране на бонуси (като съкровища) и, разбира се, хвърлят пици на правилната къща. Управлявайте кораба с клавишите със стрелки. Избягване на препятствия чрез контролиране на лодка с лява и дясна. Натиснете Up, за да се увеличи скоростта на лодката и да я освободите, когато ви предстои толкова бързо, колкото искате. За да я спуснете, натиснете надолу и го отпуснете, когато се чувствате удобно.

пъти играе:

Тази игра е играна 7469 пъти.Класиране 2976 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 7.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Рейтинг, основан на 106 мненията на потребителите

играя
Изиграните 7469 пъти
Момче пица доставка с вода

Контрол на лодка с клавишите със стрелки, достави пица с пространството бар, събират скрити съкровища, да скочи над рампи, събиране на материали и т.н. .. Това изглежда доста проста. Ако ви свършат на пица, ще има повече във водата, че ще трябва да вземете. Забележете, че пиците, които доставят, са същите тези, които се качват от водата ... Доставката момче трябва да бъде много силен, за да хвърлят тези накиснати пици на такива високи скорости! Внимавайте за жълти предупредителни знаци, показващи приближаващ препятствие. Колкото по-бързо ще, по-рано ще трябва да хвърли една пица да го получи през една врата. Експериментирайте с него, докато не получите цаката. Не е нужно да отидете на максимална скорост. Въпреки че са във времето, вие ще получите по-далеч, ако приемате това малко по-бавно. Отидете в най-бързата скорост можете, докато все още е в състояние да се избегнат пречките и да доставят пици.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Момче пица доставка с вода за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Кораб флаш игра, наречена Момче пица доставка с вода. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Момче пица доставка с вода и тя е свързана с Кораб. Нашата нова игра Момче пица доставка с вода е един от най-добрите игри на Кораб можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Момче пица доставка с вода, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Момче пица доставка с вода
Върни

Кораб Най-играните игри

Викинг Корабно играя ►

Викинг Корабно

5
5 от 10 - 2890 гласа
Изиграните
38312
пъти

В тази голяма игра вие ще трябва да се съберат всички елементи от вашия начин да пече& ...