Онлайн Игри

Боулинг мач

Игра на Боулинг

Боулинг мач

Боулинг мач Рейтинг: 6/10

Боулинг мач игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

За показалеца в точното време да дръпне толкова щифтове е възможно. Насладете се на боулинг. За боулинг, трябва да натиснете левия бутон на мишката, когато видите стрелка, насочена боулинг център или стоите на предишния преобръщане. Боулинг е спорт, в който играчите се опитват да спечели точки от подвижния топка за боулинг по равна повърхност, обикновено от дърво или синтетичен повърхност. Този спорт се практикува в боулинг, както виждате, в тази игра, в която трябва да покаже своя контрол на мишката.

пъти играе:

Тази игра е играна 14874 пъти.Класиране 1300 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 690 мненията на потребителите

играя
Изиграните 14874 пъти
Боулинг мач

Отиди точност боулинг в тази игра, където можете да спрете курсора в положение за спиране хвърлят колкото се може повече щифтове е възможно. Трябва да спреш в точното време, за да хвърли топката в правилната посока и да получите колкото се може повече точки е възможно. Вие трябва да направите на психичното математика, за да спре в точното време и получи топката колкото се може повече точки е възможно. Този спорт се практикува в боулинг писти, които са публични пространства, в които повърхностно нарича улицата е да хвърля топката. Днес те са много динамични места, където се събират много хора. С храни, напитки и магазини за сувенири.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Боулинг мач за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Боулинг флаш игра, наречена Боулинг мач. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Боулинг мач и тя е свързана с Боулинг. Нашата нова игра Боулинг мач е един от най-добрите игри на Боулинг можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Боулинг мач, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Боулинг мач
Върни

Боулинг Най-играните игри

Боулинг 3D играя ►

Боулинг 3d

4
4 от 10 - 9132 гласа
Изиграните
115576
пъти

За всички почитатели на боулинга. В тази игра можете да променяте своята гледна точ ...

Боулинг турнир играя ►

Боулинг турнир

5
5 от 10 - 3204 гласа
Изиграните
45506
пъти

В тази игра, вие ще играе боулинг с цветове топки. Червените топки са 50 точки, сини топк&# ...

Боулинг с щъркели играя ►

Боулинг с щъркели

5
5 от 10 - 2762 гласа
Изиграните
43420
пъти

В тази игра вие сте котка и трябва да хвърля топката боулинг да стреля щъркели. Может ...