Онлайн Игри

Боулинг за деца

Игра на Боулинг

Боулинг за деца

Боулинг за деца Рейтинг: 5/10

Боулинг за деца игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В тази игра, вие играете боулинг. Нивото на игра е подходяща за деца за да го играят. Топката има формата на глава на панда забавно. Преместване на мишката за насочване на пътя на топката и натискане на левия бутон на мишката, за да хвърлят главата му в боулинг. Целта на играта е да повали всичките колчета наведнъж. Това е един лесен версия на играта, в която е трудно да изтегли всички щифтове. Ако кликнете върху една точка, но не можете да движите мишката можете да даде отражение върху играта на път за боулинг. Опитайте се да стреля толкова щифтове е възможно.

пъти играе:

Тази игра е играна 12049 пъти.Класиране 1643 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 292 мненията на потребителите

играя
Изиграните 12049 пъти
Боулинг за деца

Играйте с панда боулинг. Ние сме в боулинг зала и играта е била адаптирана за деца. Имате право да хвърля топката, че е оформен като глава на панда. Цел с мишката и да провери пътя, който трябва да следвате топката. Няма нужда да се контролира силата на стрелба, само точки и управлението марка. Опростена версия на този спорт адаптирани към децата и малките деца. С малко контрол на мишката може да се научат да играят боулинг като възрастни. Трябва да се получи топката хвърли всички възможни на всяко завъртане боулинг.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Боулинг за деца за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Боулинг флаш игра, наречена Боулинг за деца. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Боулинг за деца и тя е свързана с Боулинг. Нашата нова игра Боулинг за деца е един от най-добрите игри на Боулинг можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Боулинг за деца, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Боулинг за деца
Върни

Боулинг Най-играните игри

Боулинг 3D играя ►

Боулинг 3d

4
4 от 10 - 9132 гласа
Изиграните
115577
пъти

За всички почитатели на боулинга. В тази игра можете да променяте своята гледна точ ...

Боулинг турнир играя ►

Боулинг турнир

5
5 от 10 - 3204 гласа
Изиграните
45506
пъти

В тази игра, вие ще играе боулинг с цветове топки. Червените топки са 50 точки, сини топк&# ...

Боулинг с щъркели играя ►

Боулинг с щъркели

5
5 от 10 - 2762 гласа
Изиграните
43420
пъти

В тази игра вие сте котка и трябва да хвърля топката боулинг да стреля щъркели. Может ...