Онлайн Игри

мултиплейър боулинг турнир

Игра на Боулинг

мултиплейър боулинг турнир

мултиплейър боулинг турнир Рейтинг: 5/10

мултиплейър боулинг турнир игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Ако имате забавни игри със сензорен абсурдно, сега можете да се насладите на игра на боулинг с чичо Jessup, човек с побеляла коса, който искате да получите най-висок резултат. За да направите това, на всяка стъпка трябва да се изчисли силата, която ще хвърли топката и след това изчислява страничен път. Ако го направя така, слез всичките колчета. По време на играта можете да направите няколко писти, така че не се притеснявайте, ако се провали в един изстрел цел, защото може да подобри резултата си. В допълнение, играта разполага с ретро стил, донякъде занемарен, но това е част от забавлението на играта, боулинг игра пикселизирани. Цел добре и да направи удар с чичо Джесъп.

пъти играе:

Тази игра е играна 16294 пъти.Класиране 1181 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 978 мненията на потребителите

играя
Изиграните 16294 пъти
мултиплейър боулинг турнир

В тази игра трябва да играят боулинг за купа сами или с приятел, за да видим кой получава най-добър резултат. Боулинг турнир се състои от хвърляне на тежки боулинг топка да се търкаля надолу по дълга дървена песен, много добре полирани за топката да вкара до края, които са поставени дървени купички да бъдат съборени. Колкото по боулинг есента по-добре резултата. Ако всички щифтове падне с един изстрел се нарича стачка, и ако използвате два изстрела се нарича свободен. Какво е най-висок резултат можете да получите? Открийте го с чичо Джесъп в тази забавна и абсурдна онлайн игра боулинг.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена мултиплейър боулинг турнир за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Боулинг флаш игра, наречена мултиплейър боулинг турнир. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена мултиплейър боулинг турнир и тя е свързана с Боулинг. Нашата нова игра мултиплейър боулинг турнир е един от най-добрите игри на Боулинг можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена мултиплейър боулинг турнир, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

мултиплейър боулинг турнир
Върни

Боулинг Най-играните игри

Боулинг 3D играя ►

Боулинг 3d

4
4 от 10 - 9132 гласа
Изиграните
115375
пъти

За всички почитатели на боулинга. В тази игра можете да променяте своята гледна точ ...

Боулинг турнир играя ►

Боулинг турнир

5
5 от 10 - 3204 гласа
Изиграните
45300
пъти

В тази игра, вие ще играе боулинг с цветове топки. Червените топки са 50 точки, сини топк&# ...

Боулинг с щъркели играя ►

Боулинг с щъркели

5
5 от 10 - 2762 гласа
Изиграните
43216
пъти

В тази игра вие сте котка и трябва да хвърля топката боулинг да стреля щъркели. Может ...