Онлайн Игри

мода на лятото

Игра на Bratz

мода на лятото

мода на лятото Рейтинг: 5/10

мода на лятото игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

През лятото времето е горещо, така че трябва да изберете по-свежи дрехи за това момиче. През лятото на Bratz са много горещи, така че трябва да се носят леки дрехи. В тази игра, която ще използвате мишката, за да щракнете върху дреха и, като движите мишката, измести на дрехата към тялото на куклата. Имате десетки парчета от дрехи да избирате. Трябва да се направи набор от модата, която е полезна и доста за лятото. Bratz кукли са любител на модата, така че трябва да помогне да има летни дрехи е много хубаво, модерна и адекватна топлина до няколко дни, най-вече за да отидете на плаж. Лятна мода за някои горещи дни.

пъти играе:

Тази игра е играна 11019 пъти.Класиране 1985 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 234 мненията на потребителите

играя
Изиграните 11019 пъти
мода на лятото

Играта Лятна мода, в която трябва да се обличаш на главния герой с къси дрехи. Тя е гореща в играта и трябва да се направи цял гардероб за модела, който имате. Изберете бански костюм, шал, риза, шапка, обувки, бижута, слънчеви очила и всичко необходимо за един ден на плажа или басейна. През лятото рокля промени много, защото е много горещо и дрехите трябва да се адаптират към тази ситуация. Облекло кратък, с по-малко и по-леки тъкани. Един ден почивка можете да прекарате на плажа или край басейна, слънчеви бани или релаксиращ.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена мода на лятото за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Bratz флаш игра, наречена мода на лятото. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена мода на лятото и тя е свързана с Bratz. Нашата нова игра мода на лятото е един от най-добрите игри на Bratz можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена мода на лятото, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

мода на лятото
Върни

Bratz Най-играните игри

Целуваш в спалнята играя ►

Целуваш в спалнята

6
6 от 10 - 13138 гласа
Изиграните
158968
пъти

В тази игра, кукли Bratz е поканил гаджето си и тя ще направи в спалнята си. Опитайте се, че н ...

Bratz прави над играя ►

Bratz прави над

4
4 от 10 - 3566 гласа
Изиграните
47509
пъти

Изберете Bratz стил искате да дадете. Първо, вие трябва да вземете шампоан, измийте и подс&# ...

стилист за модели играя ►

стилист за модели

5
5 от 10 - 4008 гласа
Изиграните
40420
пъти

Вие сте дизайнер на куклите Bratz. търсене, микс и мач най-актуалната популярна модата и с&# ...