Онлайн Игри

Разхождайки се в дъжда

Игра на Bratz

Разхождайки се в дъжда

Разхождайки се в дъжда Рейтинг: 4/10

Разхождайки се в дъжда игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Своеобразен мода игра, в която трябва да се обличаш това момиче да отиде на разходка в парка в дъжда. Дъждовни капки падат трудно, но тя трябва да бъде добре облечен. Вие трябва да изберете перфектното облекло за разходка на открито в дъждовен ден. Вие трябва да изберете един чадър за нея и добри ботуши, за да го запази суха. След това имате ризи, панталони, пуловери и всички елементи, за да бъде модерно облечени. За да поставите дрехите, плъзнете и пуснете върху него. Не забравяйте чадъра и дъждобрана да запази суха.

пъти играе:

Тази игра е играна 9096 пъти.Класиране 2607 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 4.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Рейтинг, основан на 96 мненията на потребителите

играя
Изиграните 9096 пъти
Разхождайки се в дъжда

Той се налива. Това момиче се нуждае от теб, за да я избора на перфектната дреха за един ден така. Изберете си дъждобран, чадър и ботуши с помощта на мишката. A дъждовен ден може да бъде един добър ден да отидете на разходка в парка. Природата също има много красота в ден на облаци и вода, падащи от небето. Сайтовете са по- спокойни и природата е по време на работа. Има един модел на разходка надолу по улицата с бурята, така че трябва да изберете най- подходящите дрехи за нея да ходи без да се намокрят. Имате колоритен чадър и всички дрехи, от които се нуждаете. Има специални водни обувки. Панталони, ризи, и други неща, за да получите най- зимен гардероб.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Разхождайки се в дъжда за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Bratz флаш игра, наречена Разхождайки се в дъжда. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Разхождайки се в дъжда и тя е свързана с Bratz. Нашата нова игра Разхождайки се в дъжда е един от най-добрите игри на Bratz можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Разхождайки се в дъжда, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Разхождайки се в дъжда
Върни

Bratz Най-играните игри

Целуваш в спалнята играя ►

Целуваш в спалнята

6
6 от 10 - 13138 гласа
Изиграните
158968
пъти

В тази игра, кукли Bratz е поканил гаджето си и тя ще направи в спалнята си. Опитайте се, че н ...

Bratz прави над играя ►

Bratz прави над

4
4 от 10 - 3566 гласа
Изиграните
47509
пъти

Изберете Bratz стил искате да дадете. Първо, вие трябва да вземете шампоан, измийте и подс&# ...

стилист за модели играя ►

стилист за модели

5
5 от 10 - 4008 гласа
Изиграните
40420
пъти

Вие сте дизайнер на куклите Bratz. търсене, микс и мач най-актуалната популярна модата и с&# ...