Онлайн Игри

Комбинирайте цветове с Bratz

Игра на Bratz

Комбинирайте цветове с Bratz

Комбинирайте цветове с Bratz Рейтинг: 4/10

Комбинирайте цветове с Bratz игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В тази безплатна онлайн игра, ще трябва да изберете Bratz момиче, което искате да имате, като модел. Използвайте стрелките, за да променят дрехите, които искате нея да се носят. Кликнете върху тъкан модел или цвят, а след това, щракнете с целия облик. Когато сте готови, изберете сценарий и да гледат как си Bratz модел доведе. A оцветяване игра мода, ще трябва да оцветите дрехи, цветови комбинации, изглежда по-модерен и смел. Ако обичате модата като сте използвали да практикуват Комбинираните цветове в модата. Набор от цветове вашия гардероб Bratz серия герой.

пъти играе:

Тази игра е играна 19200 пъти.Класиране 1050 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 4.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Рейтинг, основан на 984 мненията на потребителите

играя
Изиграните 19200 пъти
Комбинирайте цветове с Bratz

Се превърне в истински дизайнер Bratz! Сега можете да, най-накрая, изберете дрехи ви харесват най-много, за да украсят вашата кукла как винаги сте искали. Стани истинската дизайнер на Bratz! Сега, най-накрая, можете да избирате дрехите, които искат да украсят китката си като вас винаги са искали. Първо изберете всички дрехи, можете да отидете и изберете ризи, панталони, обувки, чорапи и всички дрехи, носещи елементи на главния герой. Всички дрехи виждал в черно и бяло, така че сега Добави цвят, така че всичко, което е по-красива. Можете да практикувате, както е в цветовата схема. Вие имате много нюанси и щампи. Печатни Тъкани за костюми. На любителите на модата знаят, че цветовете трябва да се сиамски помежду си, така че трябва да се направи подходяща комбинация.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Комбинирайте цветове с Bratz за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Bratz флаш игра, наречена Комбинирайте цветове с Bratz. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Комбинирайте цветове с Bratz и тя е свързана с Bratz. Нашата нова игра Комбинирайте цветове с Bratz е един от най-добрите игри на Bratz можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Комбинирайте цветове с Bratz, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Комбинирайте цветове с Bratz
Върни

Bratz Най-играните игри

Целуваш в спалнята играя ►

Целуваш в спалнята

6
6 от 10 - 13138 гласа
Изиграните
158973
пъти

В тази игра, кукли Bratz е поканил гаджето си и тя ще направи в спалнята си. Опитайте се, че н ...

Bratz прави над играя ►

Bratz прави над

4
4 от 10 - 3566 гласа
Изиграните
47548
пъти

Изберете Bratz стил искате да дадете. Първо, вие трябва да вземете шампоан, измийте и подс&# ...

стилист за модели играя ►

стилист за модели

5
5 от 10 - 4008 гласа
Изиграните
40429
пъти

Вие сте дизайнер на куклите Bratz. търсене, микс и мач най-актуалната популярна модата и с&# ...