Онлайн Игри

Покер прегазвам

Игра на Карти за игра

Покер прегазвам

Покер прегазвам Рейтинг: 7/10

Покер прегазвам игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Покер прегазвам е игра на карти за игра, попадащи блокове. Тези квадратни блокове представляват карти на френската палубата, а вие трябва да събере най-добрите пет карти покер ръка, за да изчезнат. За да преместите блоковете можете да използвате клавишите със стрелки, странични, за да завъртите парчета използват вертикалните стрелки и да се спуска бързо части с помощта на клавиша за интервал. Трябва да се съберат пет блока хоризонтално или вертикално, за да образуват различни покер ръце, които се появяват в списъка в дясно. Колкото по-добре ръката ви, по-високата оценка ще получите. Научи се да играеш покер с тази игра, която смесва картите с блокове игри с тетрис стил.

пъти играе:

Тази игра е играна 12295 пъти.Класиране 1918 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 7.

Оценете тази игра

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
7

Рейтинг, основан на 398 мненията на потребителите

играя
Изиграните 12295 пъти
Покер прегазвам

Тази онлайн игра е игра версия на тетрис, в която трябва да се отстрани блоковете събиране на покер ръце. С тази игра можете да научите как се играе тази популярна игра на карти от различен начин. Когато получите достатъчно полувремето можете да стигнете до следващото ниво, и ще има някои промени и се появи нов тип на парчета. Когато преминат етап, нивото на трудност ще бъде по-висока, така че трябва да сте много внимателни, за да поставите блокове в най-подходящото място, за да увеличи резултата си.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Покер прегазвам за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Карти за игра флаш игра, наречена Покер прегазвам. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Покер прегазвам и тя е свързана с Карти за игра. Нашата нова игра Покер прегазвам е един от най-добрите игри на Карти за игра можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Покер прегазвам, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Покер прегазвам
Върни

Карти за игра Най-играните игри

UNO карта онлайн играя ►

Uno карта онлайн

6
6 от 10 - 191646 гласа
Изиграните
1683360
пъти

Класическата игра UNO карта, за да играете онлайн. Вие играете срещу три други играчи, в ...

Голф пасианс играя ►

Голф пасианс

4
4 от 10 - 3436 гласа
Изиграните
44622
пъти

Преместете всички карти, които са разпръснати по екрана, на палубата на карти. Может&# ...

Пропуски пасианс играя ►

Пропуски пасианс

6
6 от 10 - 2772 гласа
Изиграните
38952
пъти

Подредете картите, така че карти във всеки ред отидете от 2 до K и са от един и същи костю&# ...