Онлайн Игри

дресинг за реч

Игра на Знаменитост

дресинг за реч

дресинг за реч Рейтинг: 4/10

дресинг за реч игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В тази игра, ще трябва да се облича Мишел Обама, който трябва да произнесе реч на конгрес на политическата му партия. Тя е съпругата на Барак Обама и по този начин първата дама на Съединените щати. За да обличаш жена, трябва да кликнете върху дрехите, които ви харесват и ги плъзнете в силуета на Мишел Обама. Тя стана символ на реч като тази, която даде да дадат своята подкрепа и да поиска вота за мъжа си. Това е един много известен и влиятелен. При изнасяне на реч в обществеността трябва да бъде облечена в трезвен и елегантен. Вие не може да носи цветове и щампи.

пъти играе:

Тази игра е играна 8952 пъти.Класиране 2836 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 4.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Рейтинг, основан на 28 мненията на потребителите

играя
Изиграните 8952 пъти
дресинг за реч

Превръзка една жена или мъж за речта имат свои собствени характеристики. Трябва да сте облечен в трезвен и елегантен, без цвят, без рисунки или щампи. Не носете бижута, които са поразителни. Силните цветове са забранени на камерата, че не са прави, или че могат да нарушат оглед на тези, които слушат. Трябва да дадем сериозен имидж. Ние трябва да предава доверието. Така че е най-добре да се носят стилни дрехи без внимание. Нашият герой е жена, толкова са свикнали с говоренето пред публика и винаги носи интелигентни костюми и нищо наперен.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена дресинг за реч за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Знаменитост флаш игра, наречена дресинг за реч. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена дресинг за реч и тя е свързана с Знаменитост. Нашата нова игра дресинг за реч е един от най-добрите игри на Знаменитост можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена дресинг за реч, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

дресинг за реч
Върни

Знаменитост Най-играните игри

Супер Mr.Bean играя ►

Супер mr.bean

3
3 от 10 - 20760 гласа
Изиграните
239647
пъти

Ние знаем, че г-н Бийн е странен човек и се интересува от това трикове. Но знаете ли да с ...

Работите лицето ми играя ►

Работите лицето ми

4
4 от 10 - 14934 гласа
Изиграните
126402
пъти

Вие сте лекар на знаменитости. Направете го като красиви и секси е възможно, чрез уве& ...

Любовта Калкулатор играя ►

Любовта Калкулатор

5
5 от 10 - 1590 гласа
Изиграните
36796
пъти

В тази игра трябва да сложите имената на 2-известните и проверите съвместимостта ме ...