Онлайн Игри

Направете думи с писма

Игра на Деца

Направете думи с писма

Направете думи с писма Рейтинг: 5/10

Направете думи с писма игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Задайте комбинирате писма да създават думи. Трябва да имаш английски речник, за да играете тази игра език. Тук е поредица от букви в квадрати, като пионки в една игра. Вие трябва да сложите тези чипове в ред, така че да образуват една дума, която съществува. Има няколко възможности, показани в горния ляв ъгъл. Там може да се види, че сте решили и сте го оставили. Сложете всички писма, за да образуват думата и да даде чек, за да видите, ако сте направили правилната комбинация.

пъти играе:

Тази игра е играна 118114 пъти.Класиране 92 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 16146 мненията на потребителите

играя
Изиграните 118114 пъти
Направете думи с писма

игра да практикуват английски език. Тази дейност ще бъде използван, за да практикувате вашето ниво с този език. Вие трябва да използвате буквите, които ние предлагаме да се създадат всички възможни английски думи. Сложете всичко в ред и натиснете бутона, за да проверите комбинацията. Виж, ако ти си прав и вие ще бъдете в състояние да започне да се създаде друга възможна дума. образователна игра много интересно. Той също е много забавно и пристрастяване. След като започнах да играя с речника, който няма да бъде в състояние да спре пускането писма един след друг, за да създадете комбинации.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Направете думи с писма за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Деца флаш игра, наречена Направете думи с писма. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Направете думи с писма и тя е свързана с Деца. Нашата нова игра Направете думи с писма е един от най-добрите игри на Деца можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Направете думи с писма, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Направете думи с писма
Върни

Деца Най-играните игри

Мода за Мишки играя ►

Мода за Мишки

4
4 от 10 - 5294 гласа
Изиграните
82694
пъти

В тази игра трябва да се обличаш тези сладки мишки на Walt Disney, Мики и Мини, и по този начин изб ...

Оцветяване играя ►

Оцветяване

5
5 от 10 - 9352 гласа
Изиграните
55210
пъти

Бъни живопис игра. Инструкции: щракнете и плъзнете вашата четка за рисуване да изби ...