Онлайн Игри

боя лъвове с цветове

Игра на Деца

боя лъвове с цветове

боя лъвове с цветове Рейтинг: 3/10

боя лъвове с цветове игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Комплект от цветна боя диво животно. В тази образователна игра можете да боя с цвят на лъв, цар на джунглата. Изберете цветове с четка и кликнете върху лъва искате този тон оцветяване, целият район да бъдат боядисани този цвят. Инструкции: Използвайте мишката, за да оцветите картинката с четката. Просто кликнете върху цвят, а после на лъва. Можете да рисувате с всички цветове, които искате. Можеш ли да рисува реалистично, тъй като те наистина са, а след това по един творчески начин, с всички цветове, които искате.

пъти играе:

Тази игра е играна 38097 пъти.Класиране 487 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 3.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Рейтинг, основан на 2812 мненията на потребителите

играя
Изиграните 38097 пъти
боя лъвове с цветове

Лъвът е цар на джунглата, животното, което е на върха на пирамидата на хранителната верига. В този оцветител игра имате лъв да рисува с всички цветове, за да можете да изразите своята креативност. Можете да използвате въображението си и да се опитаме да бъдем реалисти и че крайният резултат да изглежда като нещо истинско. Имат голяма палитра от тонове, за да използвате. С четката получава боя палитра и кликнете върху площ от животното до пълен цвят. Lions са любимо животно от деца, за филми и документални филми. Разбира се можете да се насладите на децата с тази игра, която ще им позволи да развиват капацитета си.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена боя лъвове с цветове за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Деца флаш игра, наречена боя лъвове с цветове. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена боя лъвове с цветове и тя е свързана с Деца. Нашата нова игра боя лъвове с цветове е един от най-добрите игри на Деца можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена боя лъвове с цветове, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

боя лъвове с цветове
Върни

Деца Най-играните игри

Мода за Мишки играя ►

Мода за Мишки

4
4 от 10 - 5294 гласа
Изиграните
82701
пъти

В тази игра трябва да се обличаш тези сладки мишки на Walt Disney, Мики и Мини, и по този начин изб ...