Онлайн Игри

Присъединявайки се към животни по двойки

Игра на Деца

Присъединявайки се към животни по двойки

Присъединявайки се към животни по двойки Рейтинг: 6/10

Присъединявайки се към животни по двойки игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Kids игра, в която трябва да кликнете върху две карти с едно и също животно и са в непосредствена близост един до друг. Ако има разминаване може също. Не може да щракнете, ако сте в диагонал. Целта е, че всички карти са си отишли​​. Като отидеш премахване и отваряне на повече пространства между тях можете да стигнете, че не сме заедно, но близо. Това, което не мога да повярвам, линията е чрез писмо, трябва да бъде до или във въздуха. Една проста и пристрастяваща игра за децата.

пъти играе:

Тази игра е играна 12078 пъти.Класиране 3203 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 24 мненията на потребителите

играя
Изиграните 12078 пъти
Присъединявайки се към животни по двойки

Игра на карти с щракване върху едно и също животно в рамките на двойки. Вие трябва да бъдете внимателни, защото има някои, които са да отвлече вниманието ви. Те имат един и същи цвят и другите по подобен начин. Трябва да си много бърз с мишката. Вие трябва да погледнете далеч в чертежите, така че можете да премахнете всички карти възможно най-бързо. Смешни животни, които децата ще се хареса. Тя е лесна дейност, която служи, за да се обърне внимание към детайла.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Присъединявайки се към животни по двойки за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Деца флаш игра, наречена Присъединявайки се към животни по двойки. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Присъединявайки се към животни по двойки и тя е свързана с Деца. Нашата нова игра Присъединявайки се към животни по двойки е един от най-добрите игри на Деца можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Присъединявайки се към животни по двойки, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Присъединявайки се към животни по двойки
Върни

Деца Най-играните игри

Мода за Мишки играя ►

Мода за Мишки

4
4 от 10 - 5294 гласа
Изиграните
82672
пъти

В тази игра трябва да се обличаш тези сладки мишки на Walt Disney, Мики и Мини, и по този начин изб ...