Онлайн Игри

Дядо Коледа в Австралия

Игра на Коледа

Дядо Коледа в Австралия

Дядо Коледа в Австралия Рейтинг: 4/10

Дядо Коледа в Австралия игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Да се ​​съхранява далече от Дядо Коледа тази топла Австралия пясък плаж толкова дълго, колкото е възможно на базата на мишката да скочи във въздуха. За да я държи плаващ, щракнете върху фигурата на Дядо Коледа за да държи във въздуха. От време на време, подарък от неговата магия чанта ще падне. И ако сте в състояние да кликнете върху тях, преди да падне на пясъка, да получите допълнителни точки! Направете Дядо Коледа летят и да получите подаръци от чувала си на подаръци. Много забавна и пристрастяваща игра. A прост афера за да играете тази Коледа.

пъти играе:

Тази игра е играна 10188 пъти.Класиране 2205 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 4.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Рейтинг, основан на 314 мненията на потребителите

играя
Изиграните 10188 пъти
Дядо Коледа в Австралия

Дядо Коледа ще прекара Коледа в Австралия. Но той не може да ходи по пясъка на плажа, така че трябва да ви помогне да се носи по въздуха. Вие трябва да кликнете много пъти, колкото можете, за него да не би да падне. Всеки клик, която правите, ще ви държи малко време плаващ. От време на време чантата лакомство тази есен можете да вземете някои от тях за вас, ако кликнете върху време с мишката върху него. Вие ще получите допълнителни точки, тези специални награди. Мерки на броя на кликванията, което можете да направите, се опитват да подобрят следващия път.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Дядо Коледа в Австралия за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Коледа флаш игра, наречена Дядо Коледа в Австралия. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Дядо Коледа в Австралия и тя е свързана с Коледа. Нашата нова игра Дядо Коледа в Австралия е един от най-добрите игри на Коледа можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Дядо Коледа в Австралия, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Дядо Коледа в Австралия
Върни

Коледа Най-играните игри

Топки от цветове играя ►

Топки от цветове

5
5 от 10 - 86444 гласа
Изиграните
1242500
пъти

Коледа игра, където трябва да унищожи група от топки от същия цвят на коледната елха, ...

Магазинът на Елфите играя ►

Магазинът на Елфите

6
6 от 10 - 3138 гласа
Изиграните
43930
пъти

Точно преди Коледа, Дядо посещения баба си и научава, че баба на банков кредит за нея м ...