Онлайн Игри

пъзел на коледна топка

Игра на Коледа

пъзел на коледна топка

пъзел на коледна топка Рейтинг: 4/10

пъзел на коледна топка игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В тази игра трябва да се изгради образа на тази Коледа топка. Вие трябва да кликнете с левия бутон на мишката, за да изберете част или сглобяване на части и ги плъзнете на правилното място. Когато се опитвате да сложите правилните парчета се настройва автоматично. Този пъзел има донякъде повишено трудно, защото във всички на снимката са се отнасяли главно бели и червени цветове. Парчетата са малко по-малки, но благодарение на този пъзел ще се забавляват за известно време. В допълнение, той също така ще послужи за да ви накара да попълните на Коледен дух с тези красиви орнаменти.

пъти играе:

Тази игра е играна 9554 пъти.Класиране 2724 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 4.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Рейтинг, основан на 92 мненията на потребителите

играя
Изиграните 9554 пъти
пъзел на коледна топка

Топчета от коледни елхи са чудесен символ на този красив празник. Червеното е един от най-характерните цветове на Коледа, и ние можем да видим някои блясък чертежи, представляващи снежинки. На снимката можете да видите червената топка, която се поставя върху снежна земята. Обикновено коледна топка се поставя на съответния клон на ела за коледно дърво е перфектно украсена. Вие ще бъдете в състояние да завърши този пъзел в най-кратки срокове?

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена пъзел на коледна топка за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Коледа флаш игра, наречена пъзел на коледна топка. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена пъзел на коледна топка и тя е свързана с Коледа. Нашата нова игра пъзел на коледна топка е един от най-добрите игри на Коледа можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена пъзел на коледна топка, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

пъзел на коледна топка
Върни

Коледа Най-играните игри

Топки от цветове играя ►

Топки от цветове

5
5 от 10 - 86436 гласа
Изиграните
1242237
пъти

Коледа игра, където трябва да унищожи група от топки от същия цвят на коледната елха, ...

Магазинът на Елфите играя ►

Магазинът на Елфите

6
6 от 10 - 3138 гласа
Изиграните
43876
пъти

Точно преди Коледа, Дядо посещения баба си и научава, че баба на банков кредит за нея м ...