Онлайн Игри

моден стил в Коледа

Игра на Коледа

моден стил в Коледа

моден стил в Коледа Рейтинг: 6/10

моден стил в Коледа игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Коледа обличам игра. В Bratz ползват с Коледа и Дядо Коледа дрехи. Трябва да се облича звездите с типични коледни дрехи, тъй като, ако те са били помощници на Дядо Коледа. За да направите това изберете дрехи с левия бутон на мишката и да се движи на дрехата към тялото кукла, като движите мишката. На върха имате иконите, които избират да се започне с куклата ще започнете да играете. Изберете всякакъв вид облекло, като например шапки, панталони, ризи, якета и дрехи за опции на дрехи да избирате.

пъти играе:

Тази игра е играна 10994 пъти.Класиране 2053 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 192 мненията на потребителите

играя
Изиграните 10994 пъти
моден стил в Коледа

В Bratz насладите на Коледа и те искат да се носят дрехи на Дядо Коледа. Използвайте мишката, за да изберете дрехи, които ви харесват и ги плъзнете до куклите, за да ги обличам. Забавлявайте се! Bratz кукли игра, където ще трябва да изберете един от играчите, за да играят с нея. Вие трябва да изберете за нея костюм. Има стотици дрехи, за да избирате. Изберете иконата горе, за да изберете какъв вид на дрехи искаш да избират. Има обичайните коледни цветове като червено или синьо. Има всички стандартни цветове, за да изберете дрехи, като жълто, синьо или зелено.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена моден стил в Коледа за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Коледа флаш игра, наречена моден стил в Коледа. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена моден стил в Коледа и тя е свързана с Коледа. Нашата нова игра моден стил в Коледа е един от най-добрите игри на Коледа можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена моден стил в Коледа, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

моден стил в Коледа
Върни

Коледа Най-играните игри

Топки от цветове играя ►

Топки от цветове

5
5 от 10 - 86436 гласа
Изиграните
1242238
пъти

Коледа игра, където трябва да унищожи група от топки от същия цвят на коледната елха, ...

Магазинът на Елфите играя ►

Магазинът на Елфите

6
6 от 10 - 3138 гласа
Изиграните
43876
пъти

Точно преди Коледа, Дядо посещения баба си и научава, че баба на банков кредит за нея м ...