Онлайн Игри

Пъзел на панделки на Коледа

Игра на Коледа

Пъзел на панделки на Коледа

Пъзел на панделки на Коледа Рейтинг: 4/10

Пъзел на панделки на Коледа игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Игра на Коледа в, където ще трябва да се направи пъзел с панделки, използвани за украса на подаръчни комплекти, които оставихме под дървото. Можете да изберете броя на парчета от пъзела, за да направи по-лесно или по-трудно. Колкото повече парчета, които имате на изображението, толкова по-трудно да се изпълни. Целта е да се възстанови имиджа. Поставянето на всичко заедно, с всеки друг, за да има пълна картина на връзките. Облигациите на цветове за коледно игра.

пъти играе:

Тази игра е играна 8390 пъти.Класиране 2909 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 4.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Рейтинг, основан на 90 мненията на потребителите

играя
Изиграните 8390 пъти
Пъзел на панделки на Коледа

Игра, където ще трябва да се направи пъзел с сцена на коледни орнаменти. Можете да изберете един много голям брой части, за да бъде трудно да се направи. Трудността се конфигурира. Трябва да се поберат парчета заедно, за да направи изображението да виждате пълните завои. Изображението има ленти от синьо, жълто и виолетово, които са определени, за да украсят подаръчни комплекти, които са останали под коледната елха. Една забавна игра за всички възрасти.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Пъзел на панделки на Коледа за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Коледа флаш игра, наречена Пъзел на панделки на Коледа. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Пъзел на панделки на Коледа и тя е свързана с Коледа. Нашата нова игра Пъзел на панделки на Коледа е един от най-добрите игри на Коледа можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Пъзел на панделки на Коледа, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Пъзел на панделки на Коледа
Върни

Коледа Най-играните игри

Топки от цветове играя ►

Топки от цветове

5
5 от 10 - 86444 гласа
Изиграните
1242460
пъти

Коледа игра, където трябва да унищожи група от топки от същия цвят на коледната елха, ...

Магазинът на Елфите играя ►

Магазинът на Елфите

6
6 от 10 - 3138 гласа
Изиграните
43917
пъти

Точно преди Коледа, Дядо посещения баба си и научава, че баба на банков кредит за нея м ...