Онлайн Игри

Коледни подаръци

Игра на Коледа

Коледни подаръци

Коледни подаръци Рейтинг: 5/10

Коледни подаръци игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Играйте помага Дядо Коледа с доставката на опаковки от подаръци на децата на Бъдни вечер. В тази игра вие трябва да достави коледен подарък за всяко дете в дома си. За да играете, контролира шейната на Дядо Коледа с клавишите със стрелки и свободни подаръци с пространството бар на клавиатурата. Трябва да се избегне дима от комините на къщите, които ще отнемат енергия, като птици, ако се сблъскат с тях. Можете също така не може да се докосне сградите. Изчислете разстоянието и в насипно състояние дар пакет за децата, за да се изравнят.

пъти играе:

Тази игра е играна 8680 пъти.Класиране 2736 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 50 мненията на потребителите

играя
Изиграните 8680 пъти
Коледни подаръци

Задайте да достави подаръци от Дядо Коледа, който отива лети с шейната си над града и трябва да отиде отпадане подаръчни опаковки над къщите. Управлявайте шейната с клавишите със стрелки, за да се откажа пакети на точното място. Трябва да укриват дима от комините, птици и сградите, които отнемат точки и енергия, ако ги удари. Децата в прозорците показват точките, където трябва да паднат пакети. Щракнете върху лентата, за да хвърлят какво съответства на всяко дете.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Коледни подаръци за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Коледа флаш игра, наречена Коледни подаръци. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Коледни подаръци и тя е свързана с Коледа. Нашата нова игра Коледни подаръци е един от най-добрите игри на Коледа можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Коледни подаръци, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Коледни подаръци
Върни

Коледа Най-играните игри

Топки от цветове играя ►

Топки от цветове

5
5 от 10 - 86444 гласа
Изиграните
1242460
пъти

Коледа игра, където трябва да унищожи група от топки от същия цвят на коледната елха, ...

Магазинът на Елфите играя ►

Магазинът на Елфите

6
6 от 10 - 3138 гласа
Изиграните
43917
пъти

Точно преди Коледа, Дядо посещения баба си и научава, че баба на банков кредит за нея м ...