Онлайн Игри

различия между Коледа сцени

Игра на Коледа

различия между Коледа сцени

различия между Коледа сцени Рейтинг: 4/10

различия между Коледа сцени игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Традиционната игра на място на разликата отново, този път с коледни сцени. Начинът, по който да се контролира тази игра е много проста. За да маркирате разлика просто трябва да щракнете с левия бутон на мишката върху него. Но бъдете внимателни, защото, ако мястото, което маркира не е наред, ще загуби живота си (символизиран от усмивки в горната част). Вие трябва да намерите всички разлики получите в рамките на минути, защото ако поеме играта ще приключи. Тренирай зрителната острота и погледнете всички подробности, за да намерите елементи, които са различни между двете изображения.

пъти играе:

Тази игра е играна 11456 пъти.Класиране 2115 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 4.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Рейтинг, основан на 138 мненията на потребителите

играя
Изиграните 11456 пъти
различия между Коледа сцени

В тази игра целта е да се намери пет разлики между две коледни картини, които се появяват. Можете да избирате от три различни изображения. В първия, виждаш ли Дядо Коледа с подаръци в комин. Централното изображение показва шейната на Дядо Коледа, тъй като лети в небето с неговите елени. Последният от снимките показва зимна сцена, където виждаме един град с камбанария, в подножието на планината. Когато завършите едно, можете да се върнете на страницата на подбор.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена различия между Коледа сцени за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Коледа флаш игра, наречена различия между Коледа сцени. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена различия между Коледа сцени и тя е свързана с Коледа. Нашата нова игра различия между Коледа сцени е един от най-добрите игри на Коледа можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена различия между Коледа сцени, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

различия между Коледа сцени
Върни

Коледа Най-играните игри

Топки от цветове играя ►

Топки от цветове

5
5 от 10 - 86444 гласа
Изиграните
1242460
пъти

Коледа игра, където трябва да унищожи група от топки от същия цвят на коледната елха, ...

Магазинът на Елфите играя ►

Магазинът на Елфите

6
6 от 10 - 3138 гласа
Изиграните
43917
пъти

Точно преди Коледа, Дядо посещения баба си и научава, че баба на банков кредит за нея м ...