Онлайн Игри

Семейство Симпсън Коледа

Игра на Коледа

Семейство Симпсън Коледа

Семейство Симпсън Коледа Рейтинг: 6/10

Семейство Симпсън Коледа игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Забавлявайте се направи Коледа пъзел на Семейство Симпсън, когато някои от членовете на семейството се появяват. Трябва да се съберат парчетата от пъзела и когато приключите, ще намерите сцена на Семейство Симпсън по Коледа. В картината на Омир герой е облечен като Дядо Коледа. Барт, Лиса, Маги и Milhouse са облечени като елфи. Северни елени са кучето Santa’s Little Helper и котка Снежната топка. Те са едни от героите на тази популярна серия, всички облечени за Коледа в шейната Дядо Коледа. Те ви желаят Весела Коледа с този пъзел.

пъти играе:

Тази игра е играна 13338 пъти.Класиране 1570 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 752 мненията на потребителите

играя
Изиграните 13338 пъти
Семейство Симпсън Коледа

Анимационният сериал Семейство Симпсън често правят специален епизод на Коледа. В тази сцена виждаме Омир, облечен като Дядо Коледа на шейна с подаръци. Lisa, Milhouse, Барт и Маги са облечени като елфи на Северния полюс. Но тази сцена не може да видите в играта, докато сте сглобява пъзела. За да направите това, трябва да постави всички парчета, за да се поберат правилно. Красива Коледа забавление с любимите си анимационни герои.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Семейство Симпсън Коледа за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Коледа флаш игра, наречена Семейство Симпсън Коледа. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Семейство Симпсън Коледа и тя е свързана с Коледа. Нашата нова игра Семейство Симпсън Коледа е един от най-добрите игри на Коледа можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Семейство Симпсън Коледа, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Семейство Симпсън Коледа
Върни

Коледа Най-играните игри

Топки от цветове играя ►

Топки от цветове

5
5 от 10 - 86436 гласа
Изиграните
1242324
пъти

Коледа игра, където трябва да унищожи група от топки от същия цвят на коледната елха, ...

Магазинът на Елфите играя ►

Магазинът на Елфите

6
6 от 10 - 3138 гласа
Изиграните
43891
пъти

Точно преди Коледа, Дядо посещения баба си и научава, че баба на банков кредит за нея м ...