Онлайн Игри

Събиране на подаръци

Игра на Коледа

Събиране на подаръци

Събиране на подаръци Рейтинг: 5/10

Събиране на подаръци игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В тази игра, Santa се пързаля. Северните елени са избягали с шейната си, пълна с подаръци и някои подаръци са паднали от небето в състезанието. Вашата задача е да събира подаръци за всеки, който се налага да се оплаче в навечерието на Коледа. Използвайте клавишите със стрелки, за да контролира проблема. Трябва да се направи подаръци попадат в червено чувала на Дядо Коледа. Северните елени минава през небето като подарък опаковки и други обекти няма да падне на земята. Трябва да се съберат възможно най-много подаръци, колкото е възможно , без да попадат в снега.

пъти играе:

Тази игра е играна 9414 пъти.Класиране 2611 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 66 мненията на потребителите

играя
Изиграните 9414 пъти
Събиране на подаръци

В тази игра, Santa се пързаля. Неговите шейни са много тежки и някои подаръци са паднали надолу. Вашата задача е да събира подаръците, така че никой няма да плаче на Бъдни вечер. Използвайте клавишите със стрелки, за да Controle Дядо Коледа. Комплект от Коледа. За да премине небето Дядо Коледа и шейната са отпадане подаръци. Имате пълен контрол върху главния герой, който върви с ските в снега. Вие трябва да отидете бране с чувал с оцветени в червено пакети, падащи от небето. Трябва да се опитате всички ценности, които попадат върху снега. Когато повече пакети вземем повече точки печелите. Да всички деца имат щастлива Коледа тази година.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Събиране на подаръци за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Коледа флаш игра, наречена Събиране на подаръци. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Събиране на подаръци и тя е свързана с Коледа. Нашата нова игра Събиране на подаръци е един от най-добрите игри на Коледа можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Събиране на подаръци, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Събиране на подаръци
Върни

Коледа Най-играните игри

Топки от цветове играя ►

Топки от цветове

5
5 от 10 - 86436 гласа
Изиграните
1242329
пъти

Коледа игра, където трябва да унищожи група от топки от същия цвят на коледната елха, ...

Магазинът на Елфите играя ►

Магазинът на Елфите

6
6 от 10 - 3138 гласа
Изиграните
43892
пъти

Точно преди Коледа, Дядо посещения баба си и научава, че баба на банков кредит за нея м ...