Онлайн Игри

рисувам с цветовете на Дядо Коледа

Игра на Коледа

рисувам с цветовете на Дядо Коледа

рисувам с цветовете на Дядо Коледа Рейтинг: 2/10

рисувам с цветовете на Дядо Коледа игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Една дейност, която забавлява живопис до Дядо Коледа с цветове, а когато приключите, можете да отпечатате и да използвате след като коледна украса. A много собствена игра за празниците. Дядо Коледа ще започне обиколката си и вече е пълен чувал подаръци пакет обратно! Боядисайте тази картина и изпраща като пощенска картичка на приятелите си или да отпечата изображението. Първо, изберете цвят, като кликнете с мишката, а след това изберете опцията, която искате да се направи, като кликнете с мишката върху района, това ще бъде оцветен напълно. Насладете се на декоративна и забавно.

пъти играе:

Тази игра е играна 9331 пъти.Класиране 2483 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 2.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Рейтинг, основан на 114 мненията на потребителите

играя
Изиграните 9331 пъти
рисувам с цветовете на Дядо Коледа

Дейност за Коледа, в който имате черно- бяло изображение на Дядо Коледа за да рисува. A сцена, която напуска дома си, пейзажът е покрита със сняг. Вземете червения костюм с бяла кожа. Виждаме коледно дърво, което носи цялата набор украса. В небето звездите блестят. Има много елементи, които трябва да се боя цветове. Дърветата са зелен и червен костюм, всичко останало трябва да бъде вашето въображение да реши. Когато приключите дейност можете да отпечатате резултата и да използвате изображението като декорация у дома или да вземат на училище.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена рисувам с цветовете на Дядо Коледа за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Коледа флаш игра, наречена рисувам с цветовете на Дядо Коледа. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена рисувам с цветовете на Дядо Коледа и тя е свързана с Коледа. Нашата нова игра рисувам с цветовете на Дядо Коледа е един от най-добрите игри на Коледа можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена рисувам с цветовете на Дядо Коледа, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

рисувам с цветовете на Дядо Коледа
Върни

Коледа Най-играните игри

Топки от цветове играя ►

Топки от цветове

5
5 от 10 - 86444 гласа
Изиграните
1242460
пъти

Коледа игра, където трябва да унищожи група от топки от същия цвят на коледната елха, ...

Магазинът на Елфите играя ►

Магазинът на Елфите

6
6 от 10 - 3138 гласа
Изиграните
43917
пъти

Точно преди Коледа, Дядо посещения баба си и научава, че баба на банков кредит за нея м ...