Онлайн Игри

Оцвети Дядо Коледа

Игра на Коледа

Оцвети Дядо Коледа

Оцвети Дядо Коледа Рейтинг: 5/10

Оцвети Дядо Коледа игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

A образ на Дядо Коледа в черно и бяло, които можете да рисувате с цветове, забавно дейност и след това можете да отпечатате и да използват като коледна украса. В тази игра, ще трябва да оцветите снимка на Дядо Коледа, който е без цвят, в черно и бяло. За да рисувате, кликнете с мишката върху дебелината и цвета, който искате и след като сте избрали дебелина и цвят, кликнете с мишката в едната ръка и тази рисунка ще бъде запълнена с цвят. A забавно чертеж на Дядо Коледа кандидатства за пари по Коледа, което е много типично за магазините на благотворителни каузи.

пъти играе:

Тази игра е играна 8957 пъти.Класиране 2675 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 86 мненията на потребителите

играя
Изиграните 8957 пъти
Оцвети Дядо Коледа

Дядо Коледа звъни на звънеца, за да поиска пари, за да дарят за благотворителни каузи. На Коледа тя е много често да имат кампании, за да помагат на бедните. Изображението е в черно и бяло, така че ще апликация цветове. A тънък Коледа характер и смешна физиономия. Една дейност за деца, която е забавна и образователна. Нанесете цветовете такива, каквито са, или искат, да изследват своята креативност чрез смесване на цветовете, така че да стане по- привлекателна. Когато приключите с дейността, можете да изпратите на принтера, за да имат хартия за рисуване рисунка и да го използвате у дома или в училище като декорация.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Оцвети Дядо Коледа за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Коледа флаш игра, наречена Оцвети Дядо Коледа. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Оцвети Дядо Коледа и тя е свързана с Коледа. Нашата нова игра Оцвети Дядо Коледа е един от най-добрите игри на Коледа можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Оцвети Дядо Коледа, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Оцвети Дядо Коледа
Върни

Коледа Най-играните игри

Топки от цветове играя ►

Топки от цветове

5
5 от 10 - 86444 гласа
Изиграните
1242460
пъти

Коледа игра, където трябва да унищожи група от топки от същия цвят на коледната елха, ...

Магазинът на Елфите играя ►

Магазинът на Елфите

6
6 от 10 - 3138 гласа
Изиграните
43917
пъти

Точно преди Коледа, Дядо посещения баба си и научава, че баба на банков кредит за нея м ...