Онлайн Игри

пъзел на Дисни герои на Коледа

Игра на Коледа

пъзел на Дисни герои на Коледа

пъзел на Дисни герои на Коледа Рейтинг: 6/10

пъзел на Дисни герои на Коледа игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В този възхитителен пъзел Коледа са едни от най-популярните герои на Дисни като триото на Мики, Доналд и Гуфи. Освен това, в сцената да се появи и на куче Плутон, племенниците на Доналд и децата на Мики и Мини. Тази игра е много проста, и всичко, което трябва да направите, е да плъзнете различни парчета, за да правото си място, за да се поберат на парчета. Всички герои наблюдаваме чудеха красива коледна елха, които са били поставени в центъра на стаята. В задната част на стаята, камината се появява с някои коледни украси.

пъти играе:

Тази игра е играна 10351 пъти.Класиране 2156 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 360 мненията на потребителите

играя
Изиграните 10351 пъти
пъзел на Дисни герои на Коледа

Мики, Доналд и Гуфи са някои от първите герои на Уолт Дисни карикатури, заедно с Ub Iwerks. Мики мишката е хубава мишка, Доналд е малко сприхав патица и Гуфи е доста тромав куче. Плутон често ги придружава, оранжево куче. Племенниците на Доналд са именувани Хюи, Дюи и Луи. Тези три малки патици са много непокорни и непослушни, и те винаги класирането им пакости. Децата на Мики са се появявали само в някои от Дисни карикатури като косвени знаци, но не са официално Дисни герои.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена пъзел на Дисни герои на Коледа за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Коледа флаш игра, наречена пъзел на Дисни герои на Коледа. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена пъзел на Дисни герои на Коледа и тя е свързана с Коледа. Нашата нова игра пъзел на Дисни герои на Коледа е един от най-добрите игри на Коледа можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена пъзел на Дисни герои на Коледа, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

пъзел на Дисни герои на Коледа
Върни

Коледа Най-играните игри

Топки от цветове играя ►

Топки от цветове

5
5 от 10 - 86436 гласа
Изиграните
1242324
пъти

Коледа игра, където трябва да унищожи група от топки от същия цвят на коледната елха, ...

Магазинът на Елфите играя ►

Магазинът на Елфите

6
6 от 10 - 3138 гласа
Изиграните
43891
пъти

Точно преди Коледа, Дядо посещения баба си и научава, че баба на банков кредит за нея м ...