Онлайн Игри

Превръзка за Коледа

Игра на Коледа

Превръзка за Коледа

Превръзка за Коледа Рейтинг: 6/10

Превръзка за Коледа игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Облечи момичето в ярки и модни дрехи за Коледа, една от страните и да отидете е доста фундаментален. С помощта на мишката можете да изберете за нея прическа и цвят на косата, което го подкрепя. След това можете да промените цвета на очите. Сложете върху някои грим, за да се подобри тонуса на кожата. рисува устните си с цвят, който е по-красива. След като си избере рокля, имате целия гардероб на ваше разположение с тройници, ризи, панталони, поли и обувки. Отворете кутията, защото има много скъпоценни камъни, за да избирате. Тя завършва с някои типични коледни аксесоари да завършите комплекта.

пъти играе:

Тази игра е играна 9137 пъти.Класиране 2564 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 126 мненията на потребителите

играя
Изиграните 9137 пъти
Превръзка за Коледа

мода игра, в която трябва да се направи на инвентар за едно момиче, което трябва да мине доста за коледна вечеря. Имат ли всички елементи и трябва да се направи комбинация от мода. Започнете с разресването, защото имате всичко необходимо, за фризьорство, като прическите и цветовете на косата. След това можете да изберете цвета на очите с нея. Тогава ние трябва да се направи различно върху кожата на лицето и устните. Отвори гардероба и да предприемат всички дрехи, които има много различни стилове на облекло за нея. Завършете с модни аксесоари като бижута, обувки и други артикули от облеклото.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Превръзка за Коледа за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Коледа флаш игра, наречена Превръзка за Коледа. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Превръзка за Коледа и тя е свързана с Коледа. Нашата нова игра Превръзка за Коледа е един от най-добрите игри на Коледа можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Превръзка за Коледа, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Превръзка за Коледа
Върни

Коледа Най-играните игри

Топки от цветове играя ►

Топки от цветове

5
5 от 10 - 86436 гласа
Изиграните
1242324
пъти

Коледа игра, където трябва да унищожи група от топки от същия цвят на коледната елха, ...

Магазинът на Елфите играя ►

Магазинът на Елфите

6
6 от 10 - 3138 гласа
Изиграните
43891
пъти

Точно преди Коледа, Дядо посещения баба си и научава, че баба на банков кредит за нея м ...