Онлайн Игри

обличам за коледно парти

Игра на Коледа

обличам за коледно парти

обличам за коледно парти Рейтинг: 6/10

обличам за коледно парти игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В тази игра, вие трябва да се обличаш това сладко момиче на коледното парти. За да направите това, вие трябва да влачите и пускате на роклите, космите, обувки и други аксесоари за да завършите играта. Възпроизвеждане на Коледа музика, докато облекло костюм за една нощ като магически, тъй като това. Трябва да бъде много модерно да се създаде костюм, който е специален за тази вечер. Направете нашия модел върви много елегантна и красива със специален костюм. Трябва да знаете как да се съчетаят цветове като професионален стилист.

пъти играе:

Тази игра е играна 9105 пъти.Класиране 2568 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 70 мненията на потребителите

играя
Изиграните 9105 пъти
обличам за коледно парти

В тази игра, вие трябва да се обличаш това сладко момиче за коледно парти. За това, което трябва, за да влачите и пускате на роклите, космите, обувки и други аксесоари за да завършите играта. мода игра, в която трябва да се направи една вечерна рокля за парти. На Коледа много фестивали и събития, които трябва да бъдат облечени официално и елегантно проведе. В страни, човек трябва да отиде много красив за всеки, който види. Тази вечер там е гала и вие трябва да създадете костюма които носят модел. Вие трябва да изберете роклята и тогава всички квоти за тази вечер.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена обличам за коледно парти за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Коледа флаш игра, наречена обличам за коледно парти. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена обличам за коледно парти и тя е свързана с Коледа. Нашата нова игра обличам за коледно парти е един от най-добрите игри на Коледа можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена обличам за коледно парти, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

обличам за коледно парти
Върни

Коледа Най-играните игри

Топки от цветове играя ►

Топки от цветове

5
5 от 10 - 86444 гласа
Изиграните
1242460
пъти

Коледа игра, където трябва да унищожи група от топки от същия цвят на коледната елха, ...

Магазинът на Елфите играя ►

Магазинът на Елфите

6
6 от 10 - 3138 гласа
Изиграните
43917
пъти

Точно преди Коледа, Дядо посещения баба си и научава, че баба на банков кредит за нея м ...