Онлайн Игри

Дядо Коледа пъзели

Игра на Коледа

Дядо Коледа пъзели

Дядо Коледа пъзели Рейтинг: 4/10

Дядо Коледа пъзели игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Тази игра ви позволява да създадете свой собствен пъзел с множество опции. Можете да избирате между няколко илюстрации, в която Дядо Коледа се появи в шейната си, придружен от неговия северни елени. Можете също да промените настройките, като например под формата на парчета или няколко парчета. При избора на опциите ви хареса, можете да натиснете бутона [Restart Puzzle] и пъзела искате ще бъде генериран. Както виждате, благодарение на тази игра там са много различни варианти, за да не се отегчават, ако играете много пъти в един ред. Всяка игра ще бъде различна, ако сте променили опциите.

пъти играе:

Тази игра е играна 8725 пъти.Класиране 2685 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 4.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Рейтинг, основан на 74 мненията на потребителите

играя
Изиграните 8725 пъти
Дядо Коледа пъзели

В този пъзел игра вие се събра различни коледни сцени с участието на Дядо Коледа и шейната му. Легендата разказва, че Дядо Коледа лети с шейната си по време на Бъдни вечер да доставят подаръци на децата по целия свят. За да постигне това, той има помощта на северни елени му като Рудолф, как е най-популярната от всички, защото той има червена светлина върху носа му. Ако искате да се забавлявате по време на коледните празници, можете да направите различни пъзели, които предлагаме тук.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Дядо Коледа пъзели за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Коледа флаш игра, наречена Дядо Коледа пъзели. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Дядо Коледа пъзели и тя е свързана с Коледа. Нашата нова игра Дядо Коледа пъзели е един от най-добрите игри на Коледа можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Дядо Коледа пъзели, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Дядо Коледа пъзели
Върни

Коледа Най-играните игри

Топки от цветове играя ►

Топки от цветове

5
5 от 10 - 86436 гласа
Изиграните
1242387
пъти

Коледа игра, където трябва да унищожи група от топки от същия цвят на коледната елха, ...

Магазинът на Елфите играя ►

Магазинът на Елфите

6
6 от 10 - 3138 гласа
Изиграните
43899
пъти

Точно преди Коледа, Дядо посещения баба си и научава, че баба на банков кредит за нея м ...