Онлайн Игри

три пъзели на Дядо Коледа

Игра на Коледа

три пъзели на Дядо Коледа

три пъзели на Дядо Коледа Рейтинг: 5/10

три пъзели на Дядо Коледа игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В този пъзел игра на Дядо Коледа можете да избирате от три различни илюстрации на най-популярния коледен символ. В едно от тях той чете писмата, които децата пишат, в друга той пътува с подаръци за разпространение, а през последните можете да видите хубава нощна сцена. Има и други опции, които могат да се променят, като формата на парчета, а размерите на пъзела. За да завъртите парчета можете да използвате ИНТЕРВАЛ, колелцето на мишката или клавишите със стрелки. Забавлявайте реконструиращи образи на Дядо Коледа в хубава Коледа игра!

пъти играе:

Тази игра е играна 8766 пъти.Класиране 2707 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 80 мненията на потребителите

играя
Изиграните 8766 пъти
три пъзели на Дядо Коледа

Ние предлагаме една забавна игра за коледните празници, в които можете да завършите три пъзели за Дядо Коледа. Повечето от пъзелите имат традиционни парчета, но в тази игра можете да избирате от няколко различни форми, със заоблени, квадратни или триъгълни ръбове, или комбинация от всички тях. Сцените са показани някои красиви произведения на изкуството с участието на Дядо Коледа, който е герой, който най-добре символизира Коледа. Вие трябва да реши тези пъзели във възможно най-кратки срокове.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена три пъзели на Дядо Коледа за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Коледа флаш игра, наречена три пъзели на Дядо Коледа. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена три пъзели на Дядо Коледа и тя е свързана с Коледа. Нашата нова игра три пъзели на Дядо Коледа е един от най-добрите игри на Коледа можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена три пъзели на Дядо Коледа, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

три пъзели на Дядо Коледа
Върни

Коледа Най-играните игри

Топки от цветове играя ►

Топки от цветове

5
5 от 10 - 86436 гласа
Изиграните
1242238
пъти

Коледа игра, където трябва да унищожи група от топки от същия цвят на коледната елха, ...

Магазинът на Елфите играя ►

Магазинът на Елфите

6
6 от 10 - 3138 гласа
Изиграните
43876
пъти

Точно преди Коледа, Дядо посещения баба си и научава, че баба на банков кредит за нея м ...