Онлайн Игри

Пъзели на Коледа снимки

Игра на Коледа

Пъзели на Коледа снимки

Пъзели на Коледа снимки Рейтинг: 6/10

Пъзели на Коледа снимки игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В тази игра, ние имаме три снимки с типични сцени Коледа, ние трябва да се възстанови. Можете да изберете кои изображението, което искате да конвертирате в пъзела, а също и вида на парчета, които ще се разлагат. Има различни видове части. Също така, ако искате парчетата са в правилната посока, или ако искате на парчета, за да се завърти за да даде неговото правилно положение. Изберете броя на парчета, за да се изпълни. Колкото повече парчета имате толкова по-трудно е да се композицията. И да започне да играе. Има хронометър за измерване на времето, трябва да се реши в най-кратки срокове.

пъти играе:

Тази игра е играна 8635 пъти.Класиране 2778 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 34 мненията на потребителите

играя
Изиграните 8635 пъти
Пъзели на Коледа снимки

Един от най-добрите пъзел игри там. Вие избирате кое изображение ще се е разпаднала на парчета, за да го повторите отново. След това избира най-различни възможности има части с кръгли или квадратни форми и др. Накрая, броят на парчета. С това ще се определи нивото на трудност. Колкото по-малко парчета, толкова по-лесно ще бъде да се възстанови от пъзела. Ако децата по-добре да има възможно най-малко. Едно и също изображение може да направи с различен брой парчета, за да се гледа на време и трудност. Всичко в тази игра можете да я персонализирате, за да се адаптира към вашия опит.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Пъзели на Коледа снимки за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Коледа флаш игра, наречена Пъзели на Коледа снимки. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Пъзели на Коледа снимки и тя е свързана с Коледа. Нашата нова игра Пъзели на Коледа снимки е един от най-добрите игри на Коледа можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Пъзели на Коледа снимки, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Пъзели на Коледа снимки
Върни

Коледа Най-играните игри

Топки от цветове играя ►

Топки от цветове

5
5 от 10 - 86444 гласа
Изиграните
1242460
пъти

Коледа игра, където трябва да унищожи група от топки от същия цвят на коледната елха, ...

Магазинът на Елфите играя ►

Магазинът на Елфите

6
6 от 10 - 3138 гласа
Изиграните
43917
пъти

Точно преди Коледа, Дядо посещения баба си и научава, че баба на банков кредит за нея м ...