Онлайн Игри

подаръчни комплекти

Игра на Коледа

подаръчни комплекти

подаръчни комплекти Рейтинг: 6/10

подаръчни комплекти игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Помощ за Дядо Коледа да подготви подаръци се доставят на децата за Коледа. Разполага с всички необходими елементи, вие само трябва да се види модела, дар, опаковъчна хартия за подаръци, панделка и амбалажът го направя една и съща опаковка. Подгответе колкото се може повече, колкото можете. На лентата на конвейера те преминават всички елементи, и вие трябва да изберете тези, които са същите, както в модела, за да се създаде една и съща опаковка коледен подарък. Колкото повече пакети можете да играете, децата ще имат повече подаръци. Един елф ще бъде искаш да кажеш на всички времена е пакетът което трябва да направите.

пъти играе:

Тази игра е играна 8282 пъти.Класиране 3009 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 36 мненията на потребителите

играя
Изиграните 8282 пъти
подаръчни комплекти

В тази игра Коледа, което трябва да направи пакети, помощници на Дядо Коледа с подаръци, които се дават на децата на Бъдни вечер. Вижте подарък пакет модел и трябва да се направи едно такова да мине теста. Трябва да се направи една със същия опаковъчната хартия и същата играчка в една и съща линия. Колкото повече пакети можете да играят в даден момент повече точки печелите. Подаръци са дадени на децата, така че много от тях щастливи и пълни всички възможни пакети. Малко елф, помощник на Дядо Коледа ще по всяко време показва примерът трябва да играеш.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена подаръчни комплекти за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Коледа флаш игра, наречена подаръчни комплекти. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена подаръчни комплекти и тя е свързана с Коледа. Нашата нова игра подаръчни комплекти е един от най-добрите игри на Коледа можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена подаръчни комплекти, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

подаръчни комплекти
Върни

Коледа Най-играните игри

Топки от цветове играя ►

Топки от цветове

5
5 от 10 - 86436 гласа
Изиграните
1242324
пъти

Коледа игра, където трябва да унищожи група от топки от същия цвят на коледната елха, ...

Магазинът на Елфите играя ►

Магазинът на Елфите

6
6 от 10 - 3138 гласа
Изиграните
43891
пъти

Точно преди Коледа, Дядо посещения баба си и научава, че баба на банков кредит за нея м ...