Онлайн Игри

шейната на Дядо Коледа

Игра на Коледа

шейната на Дядо Коледа

шейната на Дядо Коледа Рейтинг: 3/10

шейната на Дядо Коледа игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Те откраднаха шейната на Дядо Коледа! Но не се притеснявайте, вие сте смел елф и се държи за въже и следвайте разбойниците. Трябва да се помогне да събира подаръци за деца, тъй като те попадат от шейната, и отдръпване препятствия като скали и дървета. Използвайте клавишите със стрелки да се движат през снега. В играта е да улови всички възможни подаръци, които остават сняг. Трябва да се избегне всички препятствия по пътя, като снежни човеци, скали и дървета.

пъти играе:

Тази игра е играна 13119 пъти.Класиране 1599 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 3.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Рейтинг, основан на 650 мненията на потребителите

играя
Изиграните 13119 пъти
шейната на Дядо Коледа

Коледа игра, където ще се виси на шейната на Дядо Коледа, която е била открадната. Вие трябва да изтеглите всички възможни подаръчни комплекти, които се падат шейна. Докато се преминава на пълна скорост, което трябва да се избегнат пречките, които се появяват на пътя ви и ще ви отнемат точки, ако не сте внимателни, те могат да те убият. Избегне снежни човеци, дървета, растения, скали и други пречки, които не ви позволяват да продължите. Вземете всички пакети с подаръци, които са на пътя, които са в различни цветове, за да спечелят повече точки.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена шейната на Дядо Коледа за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Коледа флаш игра, наречена шейната на Дядо Коледа. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена шейната на Дядо Коледа и тя е свързана с Коледа. Нашата нова игра шейната на Дядо Коледа е един от най-добрите игри на Коледа можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена шейната на Дядо Коледа, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

шейната на Дядо Коледа
Върни

Коледа Най-играните игри

Топки от цветове играя ►

Топки от цветове

5
5 от 10 - 86444 гласа
Изиграните
1242512
пъти

Коледа игра, където трябва да унищожи група от топки от същия цвят на коледната елха, ...

Магазинът на Елфите играя ►

Магазинът на Елфите

6
6 от 10 - 3138 гласа
Изиграните
43940
пъти

Точно преди Коледа, Дядо посещения баба си и научава, че баба на банков кредит за нея м ...