Онлайн Игри

Дисни герои и къдроглав куче

Игра на Коледа

Дисни герои и къдроглав куче

Дисни герои и къдроглав куче Рейтинг: 6/10

Дисни герои и къдроглав куче игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В тази игра, ще трябва да ремонтирам тази хубава картинка на тези герои от Дисни с приятелска къдроглав куче. За да направите изображението, кликнете върху парче или парчета искате и да се премести, като движите мишката. Когато те удари парче с друг или други, ще се регулира автоматично. Целта е да се завърши отново на снимката и имат оригиналния чертеж на героите отново. Мики Маус, Гуфи, Доналд Дък и племенниците му със своя талисман, далматинец куче.

пъти играе:

Тази игра е играна 21582 пъти.Класиране 938 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 2278 мненията на потребителите

играя
Изиграните 21582 пъти
Дисни герои и къдроглав куче

В този пъзел, можем да видим, Мики, Мини, Доналд и Гуфи в снега по време на Коледа. Използвайте мишката, за да изберете и да се премести на парчета. Най-популярен Уолт Дисни. семейство сцена с коледни символи. Мики Маус, Гуфи, Доналд Дък и племенниците му със своя талисман, далматинец куче. Кучетата са бели с черни петна. Трябва да се постави всяка част от изображението в оригиналния си да прекомпозирате снимката и да имат всички герои в новото място.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Дисни герои и къдроглав куче за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Коледа флаш игра, наречена Дисни герои и къдроглав куче. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Дисни герои и къдроглав куче и тя е свързана с Коледа. Нашата нова игра Дисни герои и къдроглав куче е един от най-добрите игри на Коледа можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Дисни герои и къдроглав куче, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Дисни герои и къдроглав куче
Върни

Коледа Най-играните игри

Топки от цветове играя ►

Топки от цветове

5
5 от 10 - 86444 гласа
Изиграните
1242460
пъти

Коледа игра, където трябва да унищожи група от топки от същия цвят на коледната елха, ...

Магазинът на Елфите играя ►

Магазинът на Елфите

6
6 от 10 - 3138 гласа
Изиграните
43917
пъти

Точно преди Коледа, Дядо посещения баба си и научава, че баба на банков кредит за нея м ...