Онлайн Игри

6 Пъзели на Коледа

Игра на Коледа

6 Пъзели на Коледа

6 Пъзели на Коледа Рейтинг: 5/10

6 Пъзели на Коледа игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Игра където имате за решаване на пъзели на Коледа, има шест хубави снимки за Коледа, сняг, снежен човек, коледни дървета и много повече в този мач. Плъзнете и пуснете парчетата на правото им място в рамките на времето за даване! В играта, включително 6 нива. Изравняване нагоре е да се увеличи трудността за решаване на всяка от пъзели. Трябва да се намери мястото на всяка от парчетата в правилната позиция за прекомпозирате. Целта е да се върне, за да видите цялата картина. Нивото на трудност на играта е лесно за всеки.

пъти играе:

Тази игра е играна 10829 пъти.Класиране 2000 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 422 мненията на потребителите

играя
Изиграните 10829 пъти
6 Пъзели на Коледа

Игра, където вие трябва да направите някое от пъзелите, които предлагаме в тази колекция, с изображения, като снежен човек, коледни подаръци, светлини и гирлянди. Изберете някоя от снимките, които ние предлагаме да започнете да играете. Целта е да се върне за възстановяване на изображението, така че изглежда като на първо време. Нивото на трудност е ниско, така че може да се играе от хора от всички възрасти. На Коледа е за децата да имат добри как си дейности, които да им помогнат да се насладите на духа на Коледа.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена 6 Пъзели на Коледа за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Коледа флаш игра, наречена 6 Пъзели на Коледа. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена 6 Пъзели на Коледа и тя е свързана с Коледа. Нашата нова игра 6 Пъзели на Коледа е един от най-добрите игри на Коледа можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена 6 Пъзели на Коледа, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

6 Пъзели на Коледа
Върни

Коледа Най-играните игри

Топки от цветове играя ►

Топки от цветове

5
5 от 10 - 86436 гласа
Изиграните
1242329
пъти

Коледа игра, където трябва да унищожи група от топки от същия цвят на коледната елха, ...

Магазинът на Елфите играя ►

Магазинът на Елфите

6
6 от 10 - 3138 гласа
Изиграните
43892
пъти

Точно преди Коледа, Дядо посещения баба си и научава, че баба на банков кредит за нея м ...