Онлайн Игри

Дядо Коледа срещу извънземни

Игра на Коледа

Дядо Коледа срещу извънземни

Дядо Коледа срещу извънземни Рейтинг: 9/10

Дядо Коледа срещу извънземни игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Имате ли какво е необходимо, за да спаси света от извънземно нашествие на Коледа?. Мечта за шофиране на шейна Вашият може да се сбъдне с тази игра! Защитавай срещу атаките на извънземните стрелбища и избягват атаки по небето. Използвайте стрелките за движение на шейната и бар пространство, за да стреля клавиатура. Вие трябва да бъдете внимателни, за да вземете пингвините да развърже когато извънземните унищожават. В края на краищата вие ще се играе пред големия шеф.

пъти играе:

Тази игра е играна 9294 пъти.Класиране 2567 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 9.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Рейтинг, основан на 226 мненията на потребителите

играя
Изиграните 9294 пъти
Дядо Коледа срещу извънземни

Дядо Коледа страда атака на извънземните, докато летят в небето с шейната си. В тази екшън игра трябва да стреля летящите чинии, че те уволня. Дядо Коледа шейната, докато пилотиране НЛО скочат. Трябва да се избегне изстрелите и да стреля, за да унищожат враговете. Когато едно от врага умира хлабав пингвин, което трябва да се опита да улови, че ще ви даде допълнителни точки. С пакетите подарък небето летящ които ще ви даде оръжия и допълнителни опции, ако сте приели. А забавно и лесно дейност за тази Коледа.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Дядо Коледа срещу извънземни за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Коледа флаш игра, наречена Дядо Коледа срещу извънземни. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Дядо Коледа срещу извънземни и тя е свързана с Коледа. Нашата нова игра Дядо Коледа срещу извънземни е един от най-добрите игри на Коледа можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Дядо Коледа срещу извънземни, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Дядо Коледа срещу извънземни
Върни

Коледа Най-играните игри

Топки от цветове играя ►

Топки от цветове

5
5 от 10 - 86444 гласа
Изиграните
1242512
пъти

Коледа игра, където трябва да унищожи група от топки от същия цвят на коледната елха, ...

Магазинът на Елфите играя ►

Магазинът на Елфите

6
6 от 10 - 3138 гласа
Изиграните
43940
пъти

Точно преди Коледа, Дядо посещения баба си и научава, че баба на банков кредит за нея м ...