Онлайн Игри

Коледни сцени увеличение

Игра на Коледа

Коледни сцени увеличение

Коледни сцени увеличение Рейтинг: 6/10

Коледни сцени увеличение игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Тази игра има голям особеност, и да разберете, че трябва да се контролира увеличение на сцената. Това е поредица от изображения, в които можем да увеличите или намаляване на мащаба, колкото искаме. Това е коледна сцена, която има безкрайно увеличение. Искате ли да разберете какво имаме предвид? Така че не се колебайте и се опитайте тази така любопитна игра сега. За да го контролира, има само два бутона: стрелка на червено, че увеличавате и зелена стрелка, която отдалечаване. Стилът на тези изображения са пощенски картички от 40-те години, с хубава ретро стил.

пъти играе:

Тази игра е играна 10463 пъти.Класиране 2365 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 166 мненията на потребителите

играя
Изиграните 10463 пъти
Коледни сцени увеличение

Различните изображения, които ще видите в тази поредица от сцени са вдъхновени от пощенски картички, които могат да бъдат изпратени около 40-те години. Тези картички са били използвани за изпращане на поздрави на приятели или роднини, които са далеч. Смешното нещо за тази игра е, че можете да увеличавате или намалявате изображението безкрайно, защото контури. Те изглежда като изображение в друго! Разкрийте тайната на тези сцени игра извън обичайното.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Коледни сцени увеличение за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Коледа флаш игра, наречена Коледни сцени увеличение. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Коледни сцени увеличение и тя е свързана с Коледа. Нашата нова игра Коледни сцени увеличение е един от най-добрите игри на Коледа можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Коледни сцени увеличение, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Коледни сцени увеличение
Върни

Коледа Най-играните игри

Топки от цветове играя ►

Топки от цветове

5
5 от 10 - 86436 гласа
Изиграните
1242375
пъти

Коледа игра, където трябва да унищожи група от топки от същия цвят на коледната елха, ...

Магазинът на Елфите играя ►

Магазинът на Елфите

6
6 от 10 - 3138 гласа
Изиграните
43897
пъти

Точно преди Коледа, Дядо посещения баба си и научава, че баба на банков кредит за нея м ...